Top_meni

Akcija!

Dispenzer za toalet papir u listićima držači Violeta PRO (bijeli)

80,00 kn

Zidni nosač za toaletni papir u listićima Violeta PRO (bijeli) dispenzer za toaletni papir u listićima. Violeta nosač toaletnog papira u listićima dispenzer wc papira, nosači dozatori za kontroliranu potrošnju toaletnog papira u listićima (jedan potez-jedan listić), Profesionalni držač za potrošni toaletni materijal postavljaju se na zid. Dimenzije: 295 x 140 x 140 mm (visina x dužina x širina tj. dubina)
Cijena je za 1 kom!

SKU: 20011 Kategorije: , Oznake , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Sadržaj paketa: 1 Dispenzer za toalet papir u listićima držači Violeta PRO (bijeli), 1 ključ, 4 seta tipla/vijak.
Violeta držač za toaletni papir WC u listićima Violeta HIGI professional.
Violeta držaći, nosači i dispenzeri izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, završna obrada lak visoki sjaj, boja bijela
Montaža priloženim vijcima na zid ili silikonom na pločice i sl.
Cijena je za 1 kom!
Odgovara za:

Dispenzer Dispenzeri Držač držaći Nosači za toalet toaletni papir papira u listićima listovima rolama i role konfekcija za ugostiteljstvo, Proizvodnja u hrvatskoj, Stalak  Tork Veleprodaja za ugostiteljstvo, Profesionalni sapun, od čvrste plastike, crne boje. Profesionalni dispenzeri za potrošni toaletni materijal i sapun, od čvrste plastike, bijele boje. Linija HIGI dispenzera osigurava sve potrebe u sanitarnim čvorovima, za papirnate složive ručnike, složivi toaletni papir i tekući sapun.

Dodatne informacije

marka

boja

grupa

Držači za toalet papir

podkategorija
tip
klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio