Top_meni

Dispenzer sapuna sa dispenzerom nosač za tekući sapun Violeta PRO crni

155,00 kn sa PDV

Dozator za tekući sapun sa dispenzerom Violeta PRO crni za tekući sapun Violeta dozator sa pumpicom koristi se za kontroliranu potrošnju tekućeg sapuna. Nosači imaju ugrađenu posudu za direktno ulijevanje tekućeg sapuna. Držači i dispenzeri za tekući sapun montiraju se na zid pomoću priloženog pribora za montažu
Način primjene/punjenja: nadoljevanje.

Opis

Dozator sapuna sa dispenzerom nosač za tekući sapun ZA NADOLIJEVANJE Elegance Line

Zidni Dozator sapuna sa dispenzerom Violeta PRO crni za tekući sapun. Držač tekučeg sapuna za nadoljevanje – tekući sapun se u dozator direktno nadoljeva (toči) u dispenzer posudu, koja je sastavni dio samog Violeta držača za tekući sapun (NEkoristi izmjenjive refil uloške).
Violeta držači, nosači i dispenzeri izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, završna obrada dozatori za tekući sapun lak visoki sjaj, boja crna.

Dispenzer za tekući sapun Higi crni Montaža:

Montaža: se vrši priloženim vijcima na zid ili neku drugu tvrdu površinu ili ljepljenjem silikonom na pločice i sl.

Sadržaj paketa:

1 dozatori tekućeg sapuna sa dispenzerom nosač Violeta PRO crni, 1 ključ za zaključavanje, 4 seta tipla/vijak.

Tehnička specifikacija:

250 x 126 x 107 mm (visina x dužina x širina tj. dubina).
Cijena je za: 1 kom!.
• Odgovara za: Link Tekući sapun.

Dispenzeri za sapun Drzac toalet sapuna za sapun sapuna za ruke. Držač za tekući sapun toaletni sapun za ruke Kutije za tekući sapun. Nosač za toalet sapuna za tekući sapun za ugostiteljstvo. Proizvodnja toaletnog sapuna u hrvatskoj, Stalak za sapun ubruse, Stalak za tekući sapun, Stalak za tekući sapun Tork Tekući sapuni za ugostiteljstvo. Veleprodaja toaletnog sapuna. Zidni držač tekući sapun profesionalni dispenzeri za potrošni toaletni materijal od čvrste plastike, crne boje. Linija HIGI dispenzera osigurava sve potrebe u sanitarnim čvorovima za toaletni sapun i tekući sapun. Automatski dozator tekućeg sapuna Dispenzer Posuda za sapun na senzor. Automatski dozer za sapun Visoki dozator za sapun. Aparat za sapun na senzor Dozator za sapun beskontaktni. Feroterm dozator za sapun. Zidni držač sapuna u pjeni profesionalni dispenzeri za potrošni. Sustavi za doziranje sapuna Intellicare razvijeni su da riješe sve potrebe korisnika kada je u pitanju higijena ruku. Praktičan, izdržljiv i moderan, Intellicare sustav uklopit će se u svako okružje i pružiti vrhunsku njegu i dezinfekciju ruku. Izrađen je od čvrste ABS plastike otporne na ogrebotine i UV zrake. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, te u dvije izvedbe, manualnoj i hibridnoj.

Dodatne informacije

Grupa

Držači papira i dozatori

Podgrupa

Brand

Boja

Tip

Klasa

Recenzije

  1. Matko

    Jako zadovoljan

Napiši recenziju

Možda će vam se također svidjeti…

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio