Top_meni

Akcija!

Dozator sapuna sa dispenzerom nosač za tekući sapun Violeta PRO crni

115,00 kn

Dozator za tekući sapun sa dispenzerom Violeta PRO crni za tekući sapun. Violeta dozator sa pumpicom koristi se za kontroliranu potrošnju tekućeg sapuna. Nosači imaju ugrađenu posudu za direktno ulijevanje tekućeg sapuna. Držači i dispenzeri za tekući sapun montiraju se na zid pomoću priloženog pribora za montažu.

Opis

Zidni Dozator sapuna sa dispenzerom Violeta PRO crni za tekući sapun direktno se sipa u dispenzer posudu Violeta za tekući sapun.
Violeta držači, nosači i dispenzeri izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, završna obrada dozatori za tekući sapun lak visoki sjaj, boja crna. Sadržaj paketa: 1 dozatori tekućeg sapuna sa dispenzerom nosač Violeta PRO crni, 1 ključ za zaključavanje, 4 seta tipla/vijak.
Tehnička specifikacija: 250 x 126 x 107 mm (visina x dužina x širina tj. dubina).
Cijena je za: 1 kom!.
Odgovara za: Tekući sapun

Dispenzeri za sapun Drzac toalet sapuna za sapun sapuna za ruke. Držač za tekući sapun toaletni sapun za ruke Kutije za tekući sapun. Nosač za toalet sapuna za tekući sapun za ugostiteljstvo. Proizvodnja toaletnog sapuna u hrvatskoj, Stalak za sapun ubruse, Stalak za tekući sapun, Stalak za tekući sapun Tork Tekući sapuni za ugostiteljstvo. Veleprodaja toaletnog sapuna. Zidni držač tekući sapun profesionalni dispenzeri za potrošni toaletni materijal od čvrste plastike, crne boje. Linija HIGI dispenzera osigurava sve potrebe u sanitarnim čvorovima za toaletni sapun i tekući sapun. Automatski dozator tekućeg sapuna Dispenzer Posuda za sapun na senzor. Automatski dozer za sapun Visoki dozator za sapun. Aparat za sapun na senzor Dozator za sapun beskontaktni. Feroterm dozator za sapun

Dodatne informacije

Boja

Grupa

Držači papira i dozatori

Brand

Podgrupa

Tip
Klasa

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dozator sapuna sa dispenzerom nosač za tekući sapun Violeta PRO crni”

Možda će vam se također svidjeti…

© Copyright; Prima Refil Web Studio