Top_meni

Akcija!

Dozatori za tekući sapun sa dispenzerom držači Violeta PRO (bijeli)

95,00 kn

Zidni dozator za tekući sapun sa dispenzerom Violeta PRO (bijeli). Violeta dozator sa dozerom i pumpicom, dozator je za kontroliranu potrošnju tekućeg sapuna. Nosač za tekući sapun u sebi ima ugrađenu posudu sa čepom u koju se direktno ulijeva tekući sapun. Profesionalni držač i dispenzer za tekući sapun postavlja se na zid. Dimenzije: 250 x 126 x 107 mm (visina x dužina x širina tj. dubina)
Cijena je za 1 kom!

Opis

Sadržaj paketa: 1 Dozator za tekući sapun sa dispenzerom držači Violeta PRO (bijeli), 1 ključ, 4 seta tipla/vijak. TEKUĆI SAPUN se direktno sipa u dispenzer. Violeta držać, nosači i dispenzeri izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, završna obrada lak visoki sjaj, boja bijela
Odgovara za:

Dispenzeri za papir, Drzac toalet papira listici, Drzac za papirnate ubruse, Držač papira za ruke, Držač za papir, Držač za papirnate ručnike, Držač za toaletni papir, Držač za ubruse, Držač papira za ruke, Držač papirnatih ručnika cijena, Držač toaletnog papira u listićima, Držač wc papira, Držači za papir, Ikea držač za papirnate ručnike, Industrijski papir za ruke, Kutije za wc papir, Nosač za toalet papir, Nosač role papira, Nosači za papirnate ručnike, Papir za ruke, Papirna konfekcija za ugostiteljstvo, Papirnati ručnici u listićima, Papirnati ubrusi, Proizvodnja toaletnog papira u hrvatskoj, Stalak za papirnate ubruse, Stalak za papirnate ručnike, Stalak za wc papir, Toaletni papir u listićima, Tork držači, Ubrusi za ugostiteljstvo, Veleprodaja toaletnog papira, Wc papir za ugostiteljstvo, Zidni držač papirnatih ubrusa, Zidni držač papirnatih ručnika, Profesionalni dispenzeri za potrošni toaletni materijal i sapun, od čvrste plastike, crne boje. Linija HIGI dispenzera osigurava sve potrebe u sanitarnim čvorovima, za papirnate složive ručnike, složivi toaletni papir i tekući sapun.

Dodatne informacije

marka

boja

grupa

Dozatori tekućeg sapuna

podkategorija
tip
klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio