Top_meni

Akcija!

Držač papira za ruke u listićima V složivi nosači Violeta PRO (bijeli)

80,00 kn

Zidni držač papirnatih ubrusa u listićima Violeta PRO (bijeli) za papirnate ručnike u listovima. Violeta držač za papirnate ručnike u listićima dispenzer papirnatih ubrusa držač papira za ruke koristi se kao dozator za kontroliranu potrošnju papirnatih ubrusa u listićima (jedan potez-jedan listić). Profesionalni dozator nosač papirnih ubrusa za ruke i papirnatih ubrusa u listovima postavlja se na zid. Dimenzije: 375 x 285 x 135 mm (visina x dužina x širina tj. dubina)
Cijena je za 1 kom!

Opis

Sadržaj paketa: 1 Držač papira za ruke u listićima V složivi nosači Violeta PRO (bijeli), 1 ključ, 4 seta tipla/vijak.
Violeta nosač za papirnate ručnike ubruse u listićima Violeta HIGI professional
Violeta dispenzeri, držaći i nosači izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, završna obrada lak visoki sjaj, boja bijela. Nosači se koriste za kontroliranu potrošnju potrošnog higijenskog materijala.
Montira se na zid priloženim vijcima ili se ljeplji silikonom na pločice i sl.
Cijena je za 1 kom!
Odgovara za:

Dispenzeri za papir, Drzac toalet papira listici, Drzac za papirnate ubruse, Držač papira za ruke, Držač za papir, Držač za papirnate ručnike, Držač za toaletni papir, Držač za ubruse, Držač papira za ruke, Držač papirnatih ručnika cijena, Držač toaletnog papira u listićima, Držač wc papira, Držači za papir, Ikea držač za papirnate ručnike, Industrijski papir za ruke, Kutije za wc papir, Nosač za toalet papir, Nosač role papira, Nosači za papirnate ručnike, Papir za ruke, Papirna konfekcija za ugostiteljstvo, Papirnati ručnici u listićima, Papirnati ubrusi, zidni držač za papirnate ručnike, Proizvodnja toaletnog papira u hrvatskoj, Stalak za papirnate ubruse, Stalak za papirnate ručnike, Stalak za wc papir, Toaletni papir u listićima, Tork držači, Ubrusi za ugostiteljstvo, Veleprodaja toaletnog papira, Wc papir za ugostiteljstvo, Zidni držač papirnatih ubrusa, Zidni držač papirnatih ručnika, Profesionalni dispenzeri za potrošni toaletni materijal i sapun, od čvrste plastike, crne boje. Linija HIGI dispenzera osigurava sve potrebe u sanitarnim čvorovima, za papirnate složive ručnike, složivi toaletni papir i tekući sapun.

Dodatne informacije

grupa

Držači papira u listićima

marka

boja

podkategorija
tip
klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio