Top_meni

Akcija!

Držač toaletnog papira u listićima nosač Violeta PRO (crni)

115,00 kn

Zidni nosači za toaletni papir u listićima Violeta PRO (crni) dispenzer za toaletni papir u listićima. Violeta nosači toaletnih papira u listićima dispenzer wc papira, nosači dozatori za kontroliranu potrošnju toaletnog papira u listićima (jedan potez-jedan listić), Profesionalni držači za potrošni toaletni materijal postavljaju se na zid. Dimenzije: 295 x 140 x 140 mm (visina x dužina x širina tj. dubina)
Cijena je za 1 kom!

SKU: 20012 Kategorije: , Oznake , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Sadržaj paketa: 1 Dispenzer toaletnog papira u listićima nosač Violeta PRO (crni), 1 ključ, 4 seta tipla/vijak. Violeta držač Dispenzer za toaletni papir WC u listićima Violeta HIGI professional. Violeta dispenzeri, držaći i nosači i izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, završna obrada lak visoki sjaj, boja crna. Montaža na zid priloženim vijcima / ljepljenje silikonom na pločice i sl.
Odgovara za:

Dispenzer za wc papir, Dispenzeri za papir, Držač za papir, Držač za toaletni papir, Držač toaletnog papira u listićima, Držač wc papira, Držači za papir, Držači za toaletni papir, Kutije za wc papir, Nosač role papira, Nosač za toalet papir, Nosač role papira, Papirna konfekcija za ugostiteljstvo, Proizvodnja toaletnog papira u hrvatskoj, Stalak za wc papir, Toaletni papir u listićima, Tork držači, Veleprodaja toaletnog papira, Wc papir za ugostiteljstvo Profesionalni dispenzeri za potrošni toaletni materijal i sapun, od čvrste plastike, crne boje. Linija HIGI dispenzera osigurava sve potrebe u sanitarnim čvorovima, za papirnate složive ručnike, složivi toaletni papir i tekući sapun.

Dodatne informacije

marka

boja

podkategorija
grupa

Držači za toalet papir

tip
klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio