Top_meni

Papirnati ručnici za ruke složivi ubrusi u listićima za ugostiteljstvo Violeta celulozni ručnici 15/1

100,00 kn

Violeta papirnati ubrusi, ručnik za ruke u listićima, složivi ubrusi za ruke, celulozni ručnici, papir za brisanje ruku, listići V-preklop. Koristi se u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama za držače papira Violeta, a odgovaraju i za sve ostale dispenzere poput: Kimberly Clark Tardi, Alca, CAPRICORNO i sl.
•Klasa A
•Težina: 360gr.
•Dimenzije listića: 21x22cm
•Dvoslojni boja bijela, Celuloza.
•Sadržaj paketa: 15kom x 210 =3150 listića
Cijena je za 1 paket!.

Opis

Violeta HIGI Professional papirnati ručnici u listićima čisto bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni, biorazgradivi, neophodno se sredstvo u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama. Papirnati ručnici od celuloze laminiranog dvoslojnog papirnog tkiva izuzetno su upijajući papiri. Koriste se u svrhu brisanja ruku, a poslužit će i svrhu čišćenja unutarnjih i vanjskih površina, i održavanja uredskog namještaja, te kao ubrusi. Namijenjeni za profesionalnu uporabu u dispenzerima/držačima. Koristi se za držače papirna Violeta, Kimberly Clark, Tardi, Alca, CAPRICORNO i sl.
Cijena je za 1 kom!
Odgovara za:

Papirnati ručnici za ruke u listićima složivi akcija metro split. Papirni ubrusi  ručnici u listićima listovima za ruke split. Papir za ruke, Papirna konfekcija za ugostiteljstvo. Složivi ručnici papirni za ruke, ubrusi slaganje, ugostiteljstvo. Jednokratni ručnici za frizere kosu pedikuru cijena, Damir Veršec Prima Refil Virovitica, ubrusi papirnati za brisanje, peškiri papirnati slagani jednokratni ručnici, papirni za ruke ,jednokratni ubrusi papirni za brisanje jednokratni peškiri papirnati slagani Potrošni materijal za masažu toaletni papirnati ručnici toaletni papirnati ubrusi toaletni papirnati peškiri Wc papir za ugostiteljstvo Papirna konfekcija za ugostiteljstvo

Dodatne informacije

grupa

marka

boja

© Copyright; Prima Refil Web Studio