Top_meni

Papirnati ubrusi ručnici za ruke u roli Autocut jumbo papir za brisanje dvoslojni 140m BEZ Perforacije

24,00 kn

Violeta Papirnati ubrusi ručnici za ruke Autocut XXL jumbo rola. Koristi se u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama za držače za držače papira Violeta, a odgovaraju i za sve ostale dispenzere poput: Kimberly Clark Tardi, Alca, CAPRICORNO i sl.
•Dužina role= 140 m Visina role= 20,3 cm, Promjer hilzne= 3,8 cm, Dvoslojni, Boja bijela, Celuloza
Papir je također pogodan i za upotrebu tamo gdje je potrebno da natopljen vodom ostane kompaktan -da se ne raspada tvz “svojstvo krpe”, Izrazita moć upijanja, ne ostavlja “muce”, ekstra čvrst tako da je idealan i za upotrebu u profesionalnim čišćenjima (pranje stakla, autopraonei sl.)
Cijena je za 1 rolu.

Opis

Tražite li kvalitetan, upijajući kuhinjski papirnati ručnik za brisanje, čišćenje i higijenu? Odaberite Violeta papirnate ručnike. Violeta ručnici orijentirani su ne samo na praktičnost već i na održivu učinkovitost. Čisto bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni, biorazgradivi, neophodno se sredstvo u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama. Kombinacijom maksimalnih higijenskih performansi s ekološkim odrednicama i smjernicama za odlaganje i održivost, odabirom ovog branda papirnatih ručnika birate ne samo kvalitetu već i ekološki prihvatljivu budućnost. Ove dvoslojne Violeta papirnate ručnike u listićima, snažno upijajuće teksture koristite za čišćenje i brisanje svih površina namještaja. Opskrbite svoje poslovne prostorije dovoljnom zalihom papirnatih ručnika u listićima za svaku priliku. Violeta papirnati ručnici Special idealni su za svakodnevnu upotrebu i nose značajke izvrsnog omjera cijene i kvalitete. Dobra kvaliteta, jednostavnost korištenja i praktičnost ovih papirnatih ručnika od 100%-tne celuloze jamče dobre performanse baš svaki put. Uz pouzdan Violeta papirnati pribor za čišćenje do blistavih rezultata i bolje zaštite AUTOCUT JUMBO ROLE papirni ručnici u roli za dispenzer sa automatskim rezanjem Autocut držači
Odgovara za:

Dodatne informacije

grupa

podkategorija
klasa
tip
marka

boja

© Copyright; Prima Refil Web Studio