Top_meni

Papirnati ubrusi ručnici za ruke u roli Centerfeed jumbo papir za brisanje dvoslojni 458 listića SA Perforacijom Violeta

20,00 kn

Violeta Papirnati ubrusi ručnici za ruke Centerfeed XXL jumbo spiralna rola. Višenamjenski ručnici Violeta papir za brisanje u roli dvoslojni bijeli celuloza SA PERFORACIJOM (ima Perforaciju za trganje). Koristi se u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama za držače papira Violeta, a odgovaraju i za sve ostale dispenzere poput: Kimberly Clark Tardi, Alca, CAPRICORNO i sl.
•Promjer hilzne= 5,2 cm • Dužina listića= 24 cm , širina role 20,3 cm,
•1 rola sadrži 458 listića, Boja bijela, Celuloza, Dvoslojni,
Cijena je za 1 rolu.

Opis

CENTERFILD spiralna GIGA rola papirni ručnici u roli za dispenzer sa centralnim izvlačenjem SA PERFORACIJOM je pravi izbor tražite li kvalitetan, upijajući kuhinjski papirnati ručnik za brisanje, čišćenje i higijenu. Čisto bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni, biorazgradivi, neophodno se sredstvo u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama. Violeta ručnici orijentirani su ne samo na praktičnost već i na održivu učinkovitost. Kombinacijom maksimalnih higijenskih performansi s ekološkim odrednicama i smjernicama za odlaganje i održivost, odabirom ovog branda papirnatih ručnika birate ne samo kvalitetu već i ekološki prihvatljivu budućnost. Ove dvoslojne Violeta papirnate ručnike u listićima, snažno upijajuće teksture koristite za čišćenje i brisanje svih površina namještaja. Opskrbite svoje poslovne prostorije dovoljnom zalihom papirnatih ručnika u listićima za svaku priliku. Violeta papirnati ručnici Special idealni su za svakodnevnu upotrebu i nose značajke izvrsnog omjera cijene i kvalitete. Dobra kvaliteta, jednostavnost korištenja i praktičnost ovih papirnatih ručnika od 100%-tne celuloze jamče dobre performanse baš svaki put. Uz pouzdan Violeta papirnati pribor za čišćenje do blistavih rezultata i bolje zaštite.
Papir je također pogodan i za upotrebu tamo gdje je potrebno da natopljen vodom ostane kompaktan da se ne raspada tvz. svojstvo krpe. Ima izrazitu moć upijanja, ne ostavlja muce, idealan i za upotrebu u profesionalnim čišćenjima.
Cijena je za 1 rolu.
Odgovara za:

Dodatne informacije

grupa

marka

boja

podkategorija
tip
klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio