Top_meni

Akcija!

Papirnati ručnici za ruke ubrusi u roli Centerfeed jumbo papir za brisanje dvoslojni 458 listića SA Perforacijom Violeta

18,00 kn

Papirnati ubrusi ručnici u roli za ruke Centerfeed XXL jumbo spiralna rola višenamjenski su ručnici za brisanje u roli dvoslojni bijeli celuloza SA PERFORACIJOM (ima Perforaciju za trganje). Koriste se u zdravstvenim djelatnostima, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama, ugostiteljstvu za držače papira Violeta Centerfeed. Odgovaraju i za sve ostale dispenzere poput: Kimberly Clark Tardi, Alca, Capricorno i sl.
1 rola sadrži 458 listića, Boja bijela, Celuloza, Dvoslojni
Dužina listića= 24 cm
Širina role 20,3 cm
Promjer hilzne= 5,2 cm
Cijena je za 1 rolu!

Opis

CENTERFEED spiralna GIGA rola. Papirni ručnici u roli za dispenzer sa centralnim izvlačenjem SA PERFORACIJOM. Pravi izbor tražite li kvalitetan, upijajući kuhinjski papirnati ručnik za brisanje, čišćenje i higijenu. Čisto bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni, biorazgradivi, neophodno se sredstvo u zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama.
Violeta ručnici orijentirani su ne samo na praktičnost već i na održivu učinkovitost. Kombinacijom maksimalnih higijenskih performansi s ekološkim odrednicama i smjernicama za odlaganje i održivost. Odabirom ovog branda papirnatih ručnika birate ne samo kvalitetu već i ekološki prihvatljivu budućnost. Ove dvoslojne Violeta papirnate ručnike u listićima, snažno upijajuće teksture koristite za čišćenje i brisanje svih površina namještaja.
Opskrbite svoje poslovne prostorije dovoljnom zalihom papirnatih ručnika u listićima za svaku priliku. Violeta papirnati ručnici idealni su za svakodnevnu upotrebu i nose značajke izvrsnog omjera cijene i kvalitete. Dobra kvaliteta, jednostavnost korištenja i praktičnost ovih papirnatih ručnika od 100%-tne celuloze jamče dobre performanse baš svaki put. Uz pouzdan Violeta papirnati pribor za čišćenje do blistavih rezultata i bolje zaštite.
Papir je također pogodan i za upotrebu tamo gdje je potrebno da natopljen vodom ostane kompaktan da se ne raspada tvz. svojstvo krpe. Ima izrazitu moć upijanja, ne ostavlja muce, idealan i za upotrebu u profesionalnim čišćenjima
Odgovara za:

Dodatne informacije

grupa

Papirnati ubrusi u roli

marka

boja

podkategorija
tip
klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio