Top_meni

Akcija!

Sapun tekući sa glicerinom za pranje ruku DIWALY Pro 5 litara

(3 recenzije korisnika)

5,47  (41,21 kn) sa PDV

Sapun tekući sa glicerinom professional za pranje ruku i tijela DIWALY 5 litra. Tekući sapun za pranje ruku sa pH ugodnim za kožu. Za održavanje osobne higijene u javnim objektima zdravstvenim ustanovama, hotelima i ugostiteljstvu, školskim i predškolskim ustanovama.
Cijena je za: 1 kom!.

Opis

Sapun tekući sa glicerinom professional za pranje ruku DIWALY 5 litara

SAPUN TEKUĆI SA GLICERINOM PROFESIONAL DIWALY (5 LITRA) Tekući sapun za dopunjavanje dispenzera sa glicerinom professional za pranje ruku i tijela DIWALY 5 litara. Formula obogaćena glicerinom koji istodobno bogato njeguje i omekšava kožu. Miris Milk&Honey pruža dugotrajan osjećaj svježine, a pH je prilagođen pH kožeTekući sapun formuliran da čisti ruke i ostavlja osjećaj svježine i hidratacije. Tekući sapun za ruke sprječava isušivanje i pruža dugotrajan osjećaj svježine balansira pH vrijednost kože. Prikladan za primjenu u hotelima, restoranima, većim objektima. Tekući sapun namjenjen je za punenje dispenzera sapuna koji se koriste u ugostiteljstvu za držače tipa: Violeta, Kimberly Clark, Tardi, Alca, Capricorno i sl.

Smjernice za ugostitelje:

„HACCP vodič – Praktična provedba načela HACCP sustava za ugostiteljske objekte“ i „Vodiču dobre higijenske prakse“ – umivaonici za ruke stalno moraju biti opremljeni tekućim sapunom i papirnatim ubrusima te tekućom hladnom i toplom vodom

Sadržaj paketa:

• Sapun dolazi u velikom pakiranju od 5 litara.
• Cijena je za: 1 kanistar od 5 litara.
• Odgovara za: Držači za tekući sapun

Sapuni za držače SCOTT 6340 pjenasti sapun. KLEENEX 6331 tekući sapun. DIWALY tekući sapun MED I MLIJEKO tekući sapun i PRENS tekući sapun. Za Vas smo odabrali najkvalitetnije a ujedno i najpovoljnije proizvode poznatog svjetskih proizvođača. Pouzdana kvaliteta i niske cijene akcija Prima Refil!. Tekući sapuni za ruke za dobru higijenu i mekoću ruku obogaćeni mliječnim proteinima, ekstraktima meda i mlijeka, badema, kamilice. Bogata pjena nježno čisti i ostavlja vašu kožu svježom i mirisnom. DIWALY tekući sapun MED I MLIJEKO tekući sapun i PRENS tekući sapun. sapun tekući Milk & Honey 4 L. Tekući sapun za ruke Tekući sapun sa glicerinom. Snažne ali i nježne formule tekućeg sapuna za osjetljive ruke dostupne su u manjim 1litra i većim 4 i 5 litara pakiranjima.

Sastojci poput aloe vere, masline ili meda, pružaju suhoj koži dodatnu vlagu. Profesionalni tekući sapuni pogodi su za svakodnevnu upotrebu korporativnim djelatnostima i u kućanstvu. Tekući sapun u pjeni; pjenasti sapun za nezaboravno je iskustvo pranja ruku. Jednostavno doziranje i pravilno korištenje tekućeg sapuna pomoću Violeta tekućeg sapuna. Također, sama količina sapuna u pjeni u jednoj dozi je znatno manja od količine tekućeg sapuna.

Dodatne informacije

Grupa

Tekući sapun

Podgrupa

Brand

Tip

Klasa
Boja

3 recenzije za Sapun tekući sa glicerinom za pranje ruku DIWALY Pro 5 litara

  1. Damir

    ok

  2. Matko

    Odlična ponuda

  3. Damir

    Odlično

Napiši recenziju

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio