Top_meni

Akcija!

Sredstvo za dezinfekciju ruku ANTIVIRUSES and ANTIBACTERIAL 3 92L Violeta 1kanister

95,00 kn

Sredstvo za dezinfekciju ruku 3,92 litara ANTIVIRUSES and ANTIBAKTERIAL Violeta HIGI Pro. Alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku.
Na čiste i suhe dlanove nanijeti 3-5 ml proizvoda i pokriti njime čitavu površinu obiju šaka, dlanove protrljati dok se ne osuše, u vremenu od najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire. Vrsta biocidnog pripravka 1.
Cijena je za 1 kom!

Opis

ANTIVIRUSES and ANTIBACTERIAL Violeta HIGI Pro Područje primjene:
Namjenjeno je za dezinficiranje opranih ruku u svim granama prehrambene industrije, velikim kuhinjama (u hotelijerstvu, školama, vrtićima i ostalim objektima društvene prehrane), primarnim zdravstvenim ustanovama, domovima zdravlja, stomatološkim ordinacijama i dr. Pogodno je i za dezinfekciju ruku u domaćinstvima, za svakodnevnu uporabu u svim prigodama.
Svojstva:
Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak te uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje. Sastojci ugrađeni u sastav proizvoda štite kožu ruku.
Primjena proizvoda:
Na čiste i suhe dlanove nanijeti 3-5 ml proizvoda i pokriti njime čitavu površinu obiju šaka, dlanove protrljati dok se ne osuše, u vremenu od najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
Aktivna tvar:
denaturirani etilni alkohol 70 g/100g (EC: 200-578-6) alkil(C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid (EC:270-325-2) 0.05 g/100g

Dodatne informacije

grupa

Dezinficijensi

klasa

marka

boja

podkategorija

tip

© Copyright; Prima Refil Web Studio