Top_meni

Akcija!

Sredstvo za dezinfekciju ruku ANTIVIRUSES and ANTIBACTERIAL 3,92L Violeta 1kanister

100,00 kn

Sredstvo za dezinfekciju ruku 3,92 litara ANTIVIRUSES and ANTIBACTERIAL Violeta HIGI Pro. Alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku.
Na čiste i suhe dlanove nanijeti 3-5 ml proizvoda i pokriti njime čitavu površinu obiju šaka, dlanove protrljati dok se ne osuše, u vremenu od najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire. Vrsta biocidnog pripravka 1.
Cijena je za 1 kom!

Opis

ANTIVIRUSES and ANTIBAKTERIAL Violeta HIGI Pro Područje primjene:
Namjenjeno je za dezinficiranje opranih ruku u svim granama prehrambene industrije, velikim kuhinjama (u hotelijerstvu, školama, vrtićima i ostalim objektima društvene prehrane), primarnim zdravstvenim ustanovama, domovima zdravlja, stomatološkim ordinacijama i dr. Pogodno je i za dezinfekciju ruku u domaćinstvima, za svakodnevnu uporabu u svim prigodama.
Svojstva:
Sredstvo posjeduje visoki dezinfekcijski učinak te uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i posjeduje produženo djelovanje. Sastojci ugrađeni u sastav proizvoda štite kožu ruku.
Primjena proizvoda:
Na čiste i suhe dlanove nanijeti 3-5 ml proizvoda i pokriti njime čitavu površinu obiju šaka, dlanove protrljati dok se ne osuše, u vremenu od najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
Aktivna tvar:
denaturirani etilni alkohol 70 g/100g (EC: 200-578-6) alkil(C12-16) dimetilbenzil amonijev klorid (EC:270-325-2) 0.05 g/100g

Dodatne informacije

grupa

marka

boja

klasa

© Copyright; Prima Refil Web Studio