Top_meni

Akcija!

Toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo wc listići V preklop Violeta 1 kom

2,97 kn

Toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu Violeta dvoslojni bijeli Wc papir listići isporučuje se u “V” složivim listovima primarno za korištenje u ugostiteljstvu. Jednostavno doziranje i pravilno korištenje pripadajućim zidnim držačima. Papir toaletni u listovima Violeta HIGI PRO 1 klip
Cijena je za 1 paketić od 200 listića.

Opis

Toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo wc listići V preklop 1 kom/pak Toaletni listići složivi Violeta Professional wc papir je visoko kvalitetan dvoslojni toaletni papir iz čiste celuloze dizajniran tako da se rastapa u dodiru s vodom. Ekstra mekan, zdravstveno ispravan, čisto bijele boje. Toaletni papir u listićima koriste se u toaletnim prostorijama za držače papira Violeta, a odgovaraju i za sve ostale dispenzere za toaletni papir poput: Kimberly Clark Tardi i sl. Toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo potrebni su prilikom svake upotrebe toaleta u poslovnim i ugostiteljskim objektima na javnim mjestima. Boja i konzistencija papira prilagođena profesionalnoj uporabi. Jednostavno doziranje i pravilno korištenje omogućuju pripadajući zidni držači Toalet papira u listićima, koje možete pronaći u našoj ponudi. Toaletni papir u listićima dizajniran je tako da se rastapa u dodiru s vodom. Kontaktirajte nas sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas.
Klasa: A Težina: 156gr.
Dimenzija toaletnih listića: 10,5x21cm, V preklop 10,5×10,5 cm
Sadržaj jednog paketić/klip/omot = 200 listića
Cijena je za 1 klip od 200 listića.
Odgovara za: Držač

Violeta toaletni papir toaletni papir u listićima toaletni papir za ugostiteljstvo Toaletni papir Cijene akcije Papirna konfekcija za ugostiteljstvo. Odabir kvalitetnog toaletnog papira nije važan samo za Vaše zdravlje, već ima utjecaj i na okoliš. Brinite o svome zdravlju i opskrbite se toaletnim papirima i držačima brandova Violeta Kimberly Clark i drugih. household paper product Toalet papir za firme. Za Vas smo odabrali najkvalitetnije a ujedno i najpovoljnije proizvode poznatog svjetskih proizvođača. Toaletna papirna konfekcija Pouzdana kvaliteta i niske cijene akcija Prima Refil!. Damir Veršec Virovitica.

Dodatne informacije

grupa

Toaletni papir u listićima

boja
Marka

podgrupa
tip
klasa

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

© Copyright; Prima Refil Web Studio