Top_meni

Kako se registrirati – Registracija

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija…

Kako se registrirati???

Registracija je moguća kreiranjem profila u našoj web trgovini moći ćete kupovati brže i jednostavnije, spremati podatke o adresama isporuke, pregledavati i pratiti vaše narudžbe i još puno toga.

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak

1. Kliknite na link Prijava / Registracija“ (desni gornji kut svake stranice )

2. Upišite svoje podatke za prijavu: a) Korisničko ime ili email adresa, Upišite svoju e-mail adresu, i kliknite na polje REGISTRACIJA.

3. Uredite adresu za naplatu

kliknite na polje UREDI (pored teksta Adresa za naplatu) adresu za dostavu uredite samo ukoliko je različita od adrese za naplatu, ukoliko je ista ostavite polja prazna

korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Time je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Vaši podaci biti će odamh obrađeni.Po aktivaciji dobit ćete e-mail s vašim pristupnim podacima. Molimo provjerite postavke neželjene pošte i mapu neželjene pošte. Aktivacijom računa su Vam omogućene sve fukncije naše Internet trgovine.

Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!

Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se Prima Refil zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 130.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja bez kamata te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.

 Istražite i ostale pogodnosti!

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim asortimanima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio