Top_meni

Držači papira i dozatori sapuna

Prikazuje se svih 14 rezultata

Držači papira i dozatori sapuna

Dozatori držači papira i sapuna koriste se za jednostavno doziranje i pravilno korištenje higijenskog potrošnog materijala. U prodaju su dozatori i držači za papirnate ručnike, tekući sapun, sapun u pijeni, toaletni papir uz akcijske cijene.
Pogledajte i velika ponudu Violeta nosača i dispenzera za kupaonicu po akcijskim cijenama. držač za papirnate ručnike drzac za papirnate ubruse

Koje sve varijante držača papira postoje??

Držači papira za ruke u roli za doziranje papira u rolama (sa i bez Perforacije)
Držači papira za ruke u složivim listićima za doziranje papira u V-složivim listovima
Dozatori tekućeg sapuna za doziranje tekućeg sapuna ili sapuna u pijeni
Dispenzeri za doziranje toaletnog papira.

Širok asortiman zidnih nosača i držača papirnatih ubrusa i toaletnog papira te dispanzera za sapun. Bez-kontaktni držači, držači sa senzorom ili manualni. Pregledajte i usporedite našu široku ponudu dispenzera papira gdje ćete pronaći samo najkvalitetnije proizvode iz asortimana proizvoda za osobnu higijenu i čistoću. Kontaktirajte nas sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas.

Izgled i boja držača…

Većinu aparata za doziranje papira i sapuna možete naći u bijeloj ili crnoj boji. Izrađeni su od visokokvalitetne ABS plastike otporne na ogrebotine i UV zrake sa završnom obradom lak visoki sjaj. Pregledajte i usporedite našu široku ponudu držača ručnika gdje ćete pronaći samo najkvalitetnije proizvode iz asortimana proizvoda za osobnu higijenu i čistoću.

Besplatni držači – prednosti i nedostatci ….

Naravno ništa nije besplatno iako se tako u prvi mah tako čini. Korištenjem “besplatnih” držača u suštini plaćate njihov najam kroz 30% skuplji potrošni materijal koji ti držači koriste. Vrijednost samih dispanzera / držača tako se anulira u tri mjeseca a sve vremenski dalje je čisti gubitak za Vas. Naravno kako dispenzeri i dalje nisu vaše vlasništvo, agonija se nastavlja i tako u krug i uz prijetnju demontaže istih.
Kupovinom dispenzera / držača postajete njihovi trajni vlasnici i sami kontrolirate nabavne cijene potrošnog materijala bez ucjena.
Kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas.

držač za papirnate ručnike držač papira za ruke Kutija za papirnate rucnike. Držač papira za ruke i Foam Soap Dispenzer with Cartridges DISPENSERS. Akcija zidni držači drzaci nosači dozatori aparati dispenzeri i stalak za ugostiteljstvo zidni drzac za papirnate ubruse, Opremanje prostora sanitarnim držačima. Papir za ruke wc papir listići i sapun. Držači papira VIOLETA HIGI TORK KIMBERLY-CLARK JOHNSON PAPERNET VIALI LOTUS EN-MOTION. Želite uštedjeti na wc papiru i sapunu a od nikoga ne zadužiti dozatore imamo pravo rješenje za Vas. Odaberite najpovoljnije i najbolje proizvode poznatih svjetskih brendova. Pouzdana kvaliteta i niske cijene – Prima Refil Damir Veršec!.

Dozator za papirnate ručnike, Dozator za toaletni papir, Dozator za sapun, Dozator za dezinfekciju ruku. Dozator mirisa, Dozator vlažnog toaletnog papira, Dozator za osobnu zaštitnu opremu, Dozator za industrijski papir i papir za čišćenje. Dozator za dezinfekciju daske WC-školjke, Dozator za hotelske sobe. Dozator mini role toaletnog papira, presavijenog toaletnog papira, dozator presavijenog toaletnog papira, doziranje u listovima, dozator mini rola toaletnog papira. Dozator dvostruke toaletne role srednje veličine bez središta. Tork dozator standardnih rola toaletnog papira, Tork dozator standardnih rola toaletnog papira, Drzac za papirnate ubruse, Držač papira za ruke.

© Copyright; Prima Refil Web Studio