Top_meni

Držači papira u roli

Držači papirnatih ručnika u roli za ruke. Zidni držač za papirnate ručnike u rolama i zidni nosač papirnatih ubrusa u rolama koristi se za jednostavno doziranje i pravilno korištenje papirnatih ručnika – ubrusa roli. Zidne nosače za papirnate ubruse u roli za ruke ovisno o Vašim potrebama i preferencijama možete izabrat u dvije osnovne grupe:
Autocut držače papirnatih ručnika u roli koji koriste autocut role bez perforacije.
Centerfeed držače papirnatih ručnika u roli koji koriste role sa perforacijom.
Pregledajte i usporedite našu široku ponudu držača papira za ruke u roli tj stalaka za papirnate ručnike ili ubruse!. Odaberite najpovoljnije proizvode zidnih držača poznatih svjetskih brendova. Zidni nosaci vrhunskog i funkcionalnog dizajna za male ili velike potrebe, odličan omjer cijene i kvalitete -akcija. Kontaktirajte nas sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas!.

. Držači papirnatih ručnika u roli Akcija držač za ručnike crni bijeli zidni nosač dispenzeri za papirnate ručnike. Zidni dispenzeri za papirnate ručnike papira za ruke papirnatih ubrusa. Držači papirnatih ručnika u rolama Dozator papirnatih ubrusa za ruke. Nosac papira za ruke papirnatih ubrusa Nosači ručnika. Držači papirnatih ručnika u roli Aparat Stalak za papirnate ubruse Dozator papira. Odaberite najpovoljnije i najbolje proizvode Držači papira u roli poznatih svjetskih brendova!.

Prikazuje se svih 4 rezultata

© Copyright; Prima Refil Web Studio