Top_meni

Držači papira u roli

Prikazuje se svih 5 rezultata

Držači papira u roli

Držači za papir u roli papirnatih za ruke. Zidni držač za papirnate ručnike u rolama i zidni nosač papirnatih ubrusa u rolama koristi se za jednostavno doziranje i pravilno korištenje papirnatih ručnika – ubrusa roli.Pregledajte i usporedite našu široku ponudu držača papira za ruke u roli tj. stalaka za papirnate ručnike ili ubruse!. Odaberite najpovoljnije proizvode zidnih držača poznatih svjetskih brendova. Zidni nosači ručnika u roli vrhunskog i funkcionalnog dizajna za male ili velike potrebe. Vrhunski držači papirnatih ručnika uz odličan omjer cijene i kvalitete. Kontaktirajte nas sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas!.

Koje sve varijante držača papira u roli postoje??

Zidne držače za papirnate ubruse u roli za ruke ovisno o Vašim potrebama i preferencijama možete izabrat u dvije osnovne grupe nosača:
Autocut držače papirnatih ručnika u roli koji koriste autocut role bez perforacije.
Centerfeed držače papirnatih ručnika u roli koji koriste role sa perforacijom.

Izgled i boja držača…

Dispenzeri papirnatih ubrusa izrađeni su od čvrste ABS plastike otporne na ogrebotine i UV zrake sa završnom obradom lak bezbojni visoki sjaj. Ovisno o Vašim potrebama i preferencijama držače papirnatih ručnika za ruke u roli – nosače papirnatih ručnika u roli možete izabrat u dvije boje: bijela i crna. Zahvaljujuči vrhunskom i fnkcionalnom dizajnu držači se lako uklapaju u sve prostorije.

Montaža …

Montaža držača papirnatih ručnika u roli vrši se pomoću vijaka na zid (dolaze sa držačima) ili neku drugu tvrdu površinu ili lijepljenjem na pločice silikonom i sl.

Kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati o svim detaljima koji Vas zanimaju i predložiti najbolje rješenje za Vas!.

Držači papirnatih ručnika u roli Akcija. držač za ručnike crni bijeli zidni nosač dispenzeri za papirnate ručnike. Zidni dispenzeri za papirnate ručnike. papir za ruke, papirnati ubrusi. Držači papirnatih ručnika u rolama. Dozator papirnatih ubrusa za ruke. Nosac papira za ruke papirnatih ubrusa Nosači ručnika. Držači papirnatih ručnika u roli. Aparat Stalak za papirnate ubruse Dozator papira. Odaberite najpovoljnije i najbolje proizvode Držači papira u roli poznatih svjetskih brendova!. Dispenzer za papirnate ručnike, Dispenzer za toaletni papir, Dispenzer za sapun.

Dispenzer za dezinfekciju ruku, Dispenzer mirisa. Dispenzer vlažnog toaletnog papira, Dispenzer za osobnu zaštitnu opremu. Dispenzer za industrijski papir i papir za čišćenje, Dispenzer za dezinfekciju daske WC-školjke, Dispenzer za hotelske sobe, Dispenzer mini role toaletnog papira, presavijenog toaletnog papira, Dispenzer presavijenog toaletnog papira, doziranje u listovima. Dispenzer mini rola toaletnog papira ,Dispenzer dvostruke toaletne role srednje veličine bez središta. Tork Dispenzer standardnih rola toaletnog papira. Tork Dispenzer standardnih rola toaletnog papira, Drzac za papirnate ubruse, Držač papira za ruke.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio