Top_meni

Držači za toaletni papir

Prikazuje se svih 3 rezultata

Držači toaletnog papira u listićima

Držači za toaletni papir u listićima – dispenzeri toaletnog papira za pravilno i jednostavno korištenje toalet papira u sanitarnim prostorima. Sustavi za doziranje toaletnog papira omogućuju pravilno i jednostavno higijensko doziranje toaletnog papira u sanitarnim prostorijama. Ovisno o Vašim preferencijama i potrebama dispenzer za toalet papir u V-složivim listićima (pakiranih u klipove) možete izabrat u dvije osnovne boje: bijela i crna. Dispenzeri toaletnog papira u listovima poznatih svjetskih brendova vrhunskog dizajna. Pregledajte i usporedite našu široku ponudu dispanzera za toaletni papir korporativna namjena i za ugostiteljstvo!. Prilagodljivi su za male ili velike potrebe, odličan omjer cijene i kvalitete -akcija. Kontaktirajte nas za detalje koji Vas zanimaju i sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati!.

Izgled i boja držača…

Držači toaletnog papira izrađeni su od čvrste ABS plastike otporne na ogrebotine i UV zrake, završna obrada visoki sjaj. Ovisno o Vašim potrebama i preferencijama držače toaletnog papira – nosače za toaletni papir možete izabrat u dvije boje: crna ili bijela. Vrhunski i funkcionalni dizajn dozatora olakšava smještaj u razne prostorije.

Montaža …

Montaža dispanzera toaletnog papira vrši se priloženim vijcima (dolaze u paketu) na zid ili neku drugu tvrdu površinu. Dispanzer možete i zaljepiti na pločice ili sl. silikonom.

Kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati o svim detaljima koji Vas zanimaju i predložiti najbolje rješenje za Vas!.

© Copyright; Prima Refil Web Studio