Top_meni

Medicinske role

Medicinske role koriste u medicinskim i zdravstvenim ambulantama, u kozmetičkom frizerskom masažnom salonu i SPA centrima. Medicinski papir u roli higijenska papirnata podloška za krevet (medical roll) koristi se kao jednokratna papirnata plahta za prekrivanje kreveta i stolova. Medicinske plahte i ručnici neophodan je pribor tamo gdje se treba osigurati higijenski minimum zaštite za prekrivanje. Medicinske plahte u roli čisto su bijele boje, ekstra mekane biorazgradive zdravstveno ispravne.

medical roll higijenski medicinski papir. medicinske papirnate role. plahte jednokratne za masažni stol krevet u roli, sanitarni medicinski papir, staničevina. Od samog početka usmjereni smo na distribuciju kvalitetnih papirnatih medicinskih plahti. Industrijskih medicinskih papirnatih rola i medicinskog higijenskog materijala te opremanje prostora sanitarnim držačima. Za brisanje tijela i zaštu od dodira pacijenta. Uz brojne artikle namijenjene medicinskim ustanovama koje možete pronaći u našoj ponudi, nudimo vam jednokratne medicinske plahte ili jednokratne medicinske ručnike. Pouzdana kvaliteta i niske cijene – Prima Refil Damir Veršec!

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • Akcija! Medicinske plahte u roli 60cm x 80 metara set 6 kom Violeta PRO (medical roll)

  Medicinske plahte u roli 60cm x 80 metara set 6 kom Violeta PRO (medical roll)

  235,00 kn

  Medicinske plahte u roli medicinska higijenska papirnata plahta za krevet u roli (medical roll) jednokratne Violeta Professional, koristi se kao jednokratna papirnata plahta za prekrivanje kreveta stolova. Medicinske role čisto su bijele boje ekstra mekane, biorazgradive, zdravstveno ispravne. Medicinska rola higijenski medicinski papir u roli Violeta neophodan je pribor za očuvanje čistoće u ginekološkim, medicinskim i zdravstvenim ambulantama, gdje se treba osigurati higijenski minimum zaštite za prekrivanje. Koristi se kao medicinski papirnati pokrivač za krevet ili navlaka u medicinskim i zdravstvenim ambulantama, u kozmetičkom frizerskom masažnom salonu i SPA centrima. Kontrola kvalitete sirovine i gotovog proizvoda, mikrobiološka kontrola. Papirnata perforirana rola prikladna za sve površine kreveta. Veličina: 60cm x 80 metara. Sadržaj paketa: 6 rola 60cm x 80 metara.
  Cijena je za pak / set od 6 rola!

 • Akcija! Medicinski papir u roli jednokratni 60cm x 80 metara 1 kom Violeta PRO (medical roll)

  Medicinski papir u roli jednokratni 60cm x 80 metara 1 kom Violeta PRO (medical roll)

  44,00 kn

  Medicinski papir medicinska papirnata rola jednokratna (medical roll) podloška za krevet u roli Violeta Professional. Koristi se kao jednokratna papirnata plahta za prekrivanje kreveta i stolova. Medicinski papir čisto je bijele boje, ekstra mekan, zdravstveno ispravan, biorazgradiv. Medicinska rola Violeta higijenski medicinski papir u roli neophodan je pribor za očuvanje čistoće u ginekološkim, medicinskim i zdravstvenim ambulantama, gdje se treba osigurati higijenski minimum zaštite za prekrivanje. Koristi se kao medicinski papirnati pokrivač za krevet ili navlaka u medicinskim i zdravstvenim ambulantama, kozmetičkom frizerskom masažnom salonu i SPA centrima. Kontrola kvalitete sirovine i gotovog proizvoda, mikrobiološka kontrola. Papirnata perforirana rola prikladna je za sve površine kreveta. Veličina: 60cm x 80 metara.
  Cijena je za 1 rolu!

 • Akcija! Medicinska plahta u roli medicinska podloška 40cm x 80 metara 1 kom Violeta PRO (medical roll)

  Medicinska plahta u roli medicinska podloška 40cm x 80 metara 1 kom Violeta PRO (medical roll)

  44,00 kn

  Medicinska plahta u roli medicinska podloška za krevet Violeta Professional papirnata plahta u roli, koristi se kao jednokratna papirnata plahta za prekrivanje kreveta i stolova. Medicinska papirnata plahta bijele je boje, ekstra mekana, zdravstveno ispravna biorazgradiva. Medicinska rola higijenski medicinski papir u roli Violeta neophodan je pribor za očuvanje čistoće u ginekološkim, medicinskim i zdravstvenim ambulantama, gdje se treba osigurati higijenski minimum zaštite za prekrivanje. Koristi se kao papirnati pokrivač za krevet ili navlaka u medicinskim i zdravstvenim ambulantama, u kozmetičkom frizerskom masažnom salonu i SPA centrima. Kontrola kvalitete sirovine i gotovog proizvoda, mikrobiološka kontrola. Papirnata perforirana rola prikladna za sve površine kreveta. Veličina: 40cm x 80 metara.
  Cijena je za 1 rolu!

 • Akcija! Medicinske role jednokratne papirnate plahte za masažu u roli 40cm x 80 metara set 6 kom Violeta PRO (medical roll)

  Medicinske role jednokratne papirnate plahte za masažu u roli 40cm x 80 metara set 6 kom Violeta PRO (medical roll)

  235,00 kn

  Medicinske role jednokratne papirnate plahte za masažu u roli medicinska rola papirnata podloška za krevet u roli Violeta Professional. Higijenski medicinski papir u roli neophodan je pribor za očuvanje čistoće u ginekološkim, medicinskim i zdravstvenim ambulantama gdje se treba osigurati higijenski minimum zaštite za prekrivanje. Čisto bijele boje, ekstra mekana, biorazgradiva, zdravstveno ispravna. Medicinske papirnate role koriste se kao jednokratna papirnata plahta za prekrivanje kreveta i stolova. Koristi se kao medicinski papirnati pokrivač za krevet ili navlaka za masažni stol (papirna staničevina ) u kozmetičkom, frizerskom ili masažnom salonu, te u i SPA centrima. Proizvedena je od 100 % celuloze, te visoko kvalitetnih sirovina koje omogućuju iznimnu čvrstoću i upijanje. Kontrolirana kvaliteta sirovine i gotovog proizvoda. Papirnata perforirana rola prikladna za sve površine. Sadržaj paketa: 6 rola 40cm x 60metara.
  Cijena je za pak / set od 6 rola!

© Copyright; Prima Refil Web Studio