Top_meni

Osvježivači

Osvježivači i mirisi za pisoar (FrePro mrežica) ili toaleta, kombiniraju učinak sredstva za čišćenje WC školjke i osvježivača u jednom proizvodu. Učinak svježine osviježivaća je dugotrajan. Ugodan miris pisoara ili toaletnog prostora svog doma postignite uz praktična sredstva za održavanje wc školjki i pisoara. U našoj ponudi dostupni su proizvodi vrhunskih proizvođaća mirisa i osvježivača toaleta poput Fre-pro mrežica.

Mrežica za pisoar mirisna fre pro mango silikonska sadrži mirisne molekule eliminiraju i uklanjaju neugodne mirise i spriječavaju njihovo širenje. Osvježivači pisoara FrePro za razliku od mrežica na bazi vinila ima sve što bi proizvod za uklanjanje neugodnih mirisa trebao sadržavati. Mirisni aditivi impregnirani u gumeni materijal mrežice osvježavaju pisoar 30 dana. Sadrži enzime koji sprječavaju nasatanak urinalnog i vodenog kamenca. Revolucionarni transparentan i fleksibilan dizajn. Tekstura mrežice sprječava prskanje izvan pisoara. Posebno dizajnirana sredina mrežice sprječava prskanje izvan i oko pisoara. Inovativna protuklizna karakteristika sprječava pomicanje mrežice unutar samog pisoara. Poseban dodatak za držanje mrežice za pisoar kako bi se olakšalo postavljanje, te izmjena mrežice time i održavanje pisoara. Svaka mrežica je zasebno pakirana. Prikladno za svaku vrstu interijera. Čišćenje kamenca i prljavštine wc školjke i pisaora podignite na višu razinu uz korištenje proizvoda kojima ćete razinu higijene dovesti do maksimuma. Prednost korištenja ovakvih sredstava je u njihovom instant učinku koji možete vidjeti odmah. Ponuda mirisa i osvježivača toaleta obuhvaća kvalitetna i snažna antibaketrijska sredstva i sredstva za čišćenje WC školjki i brandova Domestos, Fresh line. Tablete za pisoar te osvježivače sa košaricom ili u gelu linije Bref. WC-AS 3u1 dezinfekcijske tablete za WC pisoare namijenjene dnevnom održavanju pisoara i postizanju čistoće, sjaja i svježine. Posebne mirisne molekule koje utječu na neugodne mirise iz pisoara. Pouzdana kvaliteta i niske cijene – Prima Refil Damir Veršec!. Mrežica za pisoar mrezica za pisoar wc silikonska tablete gumena mirisna fre-pro. Osvježivač za pisoar Fre Pro mrežica lavanda.

Prikazuje se svih 2 rezultata

 • Akcija! Mrežica za pisoar fre pro mango silikonska

  Mrežica za pisoar fre pro mango silikonska

  22,00 kn

  Prozračna gumena mrežica za pisoar – na raspolaganju su razni mirisi. Osvježuje pisoar dulje od 30 dana: 10 x više mirisa, koji postupno osvježava. Sigurna za okoliš, bez sastojaka koji su štetni za ozon. Dizajn omogućava potpun i jednostavan protok do cijevi, dok se sprječava ulazak većih komada u cijev. Mrežica je dizajnirana tako da sprječava prskanje, te pritom neutralizira neprijatne mirise i sprječava nastanak bakterija. Postupno smanjuje intenzitet – otpuštajući korisne bakterije, neutralizatore smrada i osvježava prostor. Vrijeme čišćenja se smanjuje za 50 %. Mrežice nisu bio-razgradive, ali se mogu reciklirati. Osnova je polimer natopljen eteričnim uljima, pa je proizvod prikladan za odvajanje (reciklažu).
  Cijena je za 1 kom!

 • Sredstvo Wc AS pisoar tablete 200g pk10 (000004879)

  Sredstvo Wc AS pisoar tablete 200g pk10 (000004879)

  35,32 kn

  Sredstvo Wc AS pisoar tablete 200g pk10

© Copyright; Prima Refil Web Studio