Top_meni

Papirnati ubrusi u listićima

Papirnati ubrusi u listićima osim što su snažni visoko upijajući, prilagodljivi su za male ili velike potrebe, dolaze u V pakiranju (kocka) odgovarajuće veličine. Čisto bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni, biorazgradivi. Papirni ručnici u listovima za ruke osim za brisanje ruku koriste se i za potrebe čišćenja posebnih površina i opreme. Neophodno su sredstvo u medicinsko zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama. U ponudi pronaći ćete samo najpoznatije brandove proizvoda papirnatih ubrusa u listićima za ruke iz asortimana proizvoda za osobnu higijenu i čistoću. Svoje papirnate ručnike držite u modernim i estetski privlačnim držačima odnosno zidnim nosačima za jednostavno doziranje i čistoću prostora.

Papirnati ručnici, papirnati ručnici, Papirnati ručnici akcija, Papirnati ručnici u listićima, Industrijski papirnati ručnici. jednokratni papirnati rucnici, Jednokratni rucnici, Papirnati ručnici u listićima. Papirnati ručnici za lice, Papirnati ručnici za ruke, Papirni ubrusi u listićima, Papirni ubrusi u listićima. Proizvodnja papirne konfekcije, ručnici akcija, Složivi papirnati ručnici, ubrusi slagani V, Složivi papirnati ručnici.

Prikazuje se svih 3 rezultata

 • Papirnati ručnici za ruke složivi ubrusi u listićima za ugostiteljstvo Violeta ručnici 1 kom

  Papirnati ručnici za ruke složivi ubrusi u listićima za ugostiteljstvo Violeta ručnici 1 kom

  6,67 kn

  Papirnati ubrusi ručnici za ruke u složivim listićima celulozni papir . Ubrusi za ruke listići V-preklop za brisanje ruku koriste se u medicinsko zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama za držače papira. Osim za Violeta dispenzere odgovaraju sve ostale dispenzere poput: Kimberly Clark Tardi, Alca, Capricorno i sl.
  Klasa: A, Težina: 360gr.
  Dimenzije listića: 21x22cm, V preklop 10,5x22cm
  Dvoslojni boja bijela, Celuloza
  Sadržaj paketa: 1kom x 210
  Cijena je za 1 kom!

 • Akcija! Papirnati ručnici za ruke složivi ubrusi u listićima za ugostiteljstvo Violeta ručnici 15/1

  Papirnati ručnici za ruke složivi ubrusi u listićima za ugostiteljstvo Violeta ručnici 15/1

  90,00 kn

  Papirnati ubrusi ručnici za ruke u listićima Violeta složivi ubrusi za ruke koriste se u medicinsko zdravstvenim djelatnostima, ugostiteljstvu, kućanstvu, uredskim i sanitarnim prostorijama za držače papira Violeta. Violeta Celulozni ručnici papir za brisanje ruku listići V-preklop odgovaraju i za sve ostale dispenzere poput: Kimberly Clark Tardi, Alca, Capricorno i sl.
  Klasa: A, Težina: 360gr.
  Dimenzije listića: 21x22cm, V preklop 10,5x22cm
  Dvoslojni boja bijela, Celuloza
  Sadržaj paketa: 15kom x 210 =3150 listića
  Cijena je za 1 paket!

 • Akcija! Maramice Harmony Professional 100/1 SHP (celuloza) dvoslojne

  Maramice Harmony Professional 100/1 SHP (celuloza) dvoslojne

  8,00 kn

  Maramice kozmetičke mHarmony Professional, namijenjene su za kozmetičku i higijensku upotrebu. Pakiranje sadrži kozmetičkih 100 maramica SHP, napravljenih od 100% celuloze. Idealne za primjenu u stomatološkim ordinacijama, profesionalnim salonima ili kućanstvu gdje se treba osigurati higijenski minimum. Zbog iznimne mekoće, moći upijanja i praktičnog pakiranja spadaju u klasu profesional. Kozmetičke maramice Harmony Professional, namijenjene su za kozmetičku i higijensku upotrebu.

© Copyright; Prima Refil Web Studio