Top_meni

Tekući sapuni

Prikazuje se svih 6 rezultata

Tekući sapuni

Tekući sapuni za ruke za dobru higijenu i mekoću ruku obogaćeni mliječnim proteinima, ekstraktima meda i mlijeka, badema, kamilice. Bogata pjena nježno čisti i ostavlja vašu kožu svježom i mirisnom. Tekući sapun u pjeni; pjenasti sapun za nezaboravno je iskustvo pranja ruku. Jednostavno doziranje i pravilno korištenje tekućeg sapuna pomoću dozatora za tekući sapun. Operite prljavštinu i zaštite se od po zdravlje štetnih bakterija tekućim sapunima i pastama za pranje iz naše ponude!.

… i za šta se sve koriste?

Za profesije koje zahtijevaju često pranje ruku sapuni imaju formulu koja smanjuje isušivanje kože. Njegujući sastojci poput aloe vere, masline ili meda, pružaju suhoj koži dodatnu vlagu. Profesionalni tekući sapuni pogodi su za svakodnevnu upotrebu korporativnim djelatnostima i u kućanstvu.
Kupnjom Violeta dozatora sapuna čuvate okoliš – ne koristi refile, sapun direktno ljeva u dispenzer.

Dimenzije i pakiranja!

Snažne ali i nježne formule tekućeg sapuna za osjetljive ruke iz naše ponude dostupne su u manjim (1 litra) i većim (4 i 5 litara) pakiranjima.

Saapun u pjeni ili tekući sapun – koji izabrati?

Koju vrstu sapuna ćemo koristiti stvar je osobnog izbora, a u svojoj suštini sapun u pjeni = tekući sapunu kojemu je dodano od 30% – 50% vode (razrijeđen gusti sapun). Stvaranje pjene čini pumpica držača mješajući zrak i sapun.

Sapun bilo tekući ili u pjeni treba utrljavati najmanje 30 sekundi i tek nakon toga ga isprati. Na taj način se velik dio klica može eliminirati, a ruke ponovno postaju potpuno čiste!.

Pjenušasti sapuni sve više zamjenjuju tradicionalne tekuće sapune u školama, prehrambenoj industriji i drugim javnim prostorima, ali trend može nositi rizik, a mala studija istraživačkog tima sugerira da pjena sapun može biti manje učinkovit od tekućeg sapuna jer izlazi iz dozatora kao pjena, dok se tekući sapun izgrađuje u procesu pranja ruku. Također, sama količina sapuna u pjeni u jednoj dozi je znatno manja od količine tekućeg sapuna.

Zakljičak!

Bez obzira koristite li pjenasti sapun ili tekući sapun, važno je da se operu ruke!

“U pilot studiji, kada su korištene standardne tehnike pranja ruku – pranje mokrih ruku s jednom dozom pjenaste sapunice šest sekundi i sušenjem ručnikom četiri sekunde – sapun za pjenu nije bio jednako učinkovit kao tekući sapun u uklanjanju bakterijskog opterećenja ruku“ (Miora Educational Foundation Encinu).

.Akcija Prozirni sapun. Uživajte u simpatičnom i čistom mirisu serije Violeta Palmolive Kimberly Clark Fresh line. Sapuni i refili sapuna u većim količinama 1-5 litara za dozatore sapuna. VIOLETA HIGI TEKUĆI SAPUN 4L MILK&HONEY HIGI TEKUĆI SAPUN MED&MLIJEKO 4L HIGI TEKUĆI SAPUN MED&MLIJEKO HIGI TEKUĆI SAPUN HIGI TEKUĆI SAPUN violeta TEKUĆI SAPUN tekući sapun violeta tekući sapun litra violeta milk honey sa glicerinom za pranje ruku dozer sa pumpicom tekući sapun tekući sapun sa glicerinom tekući sapun za pranje ruku damir veršec MED i MLIJEKO MED&MLIJEKO. U slučaju tvrdokornih, masnih mrlja i prljavštine nastalih korištenjem specifičnih sredstava ili prilikom upravljanja strojevima, poslužite se pastom za pranje ruku. Sastojci paste za ruke temeljito će očistiti i najtvrdokornije mrlje. U ponudi pronađite alkoholna dezinfekcijska sredstva Antivirus i antibakterial tekućem ili gel stanju za zaštitu od bakterija virusa i njegu ruku. Blagi higijenski proizvod za pranje ruku i tijela sa osvježavajućim mirisom. Osvježava kožu te pomaže pri održavanju prirodne mekoće i nježnosti ruku. Način primjene: Doziranje na vlažnoj koži i ispiranje vodom nakon pranja. U ponudi Medicinski sapun za ruke.

© Copyright; Prima Refil Web Studio