Top_meni

Medicinske plahte

Prikazuje se svih 6 rezultata

Medicinske plahte u roli

Medicinske plahte u roli primarno se koriste u medicinskim i zdravstvenim ambulantama. Medicinski papir u roli – medicinske plahte neophodan su pribor za osiguranje higijenskog minimuma zaštite pacijenata prekrivanjem stolova ili neke druge površine u svim vrstama medicinskih ustanova.

Medicinske papirnate plahte u roli higijenska papirnata podloška za krevet koristi se najčešće kao jednokratna papirnata plahta za prekrivanje kreveta i ležaja . Medicinske role su čisto bijele boje i ekstra mekane proizvedene od 100% celuloze. Papirnate role i medicinske plahte zdravstveno su ispravne i biorazgradive. Svoju primjenu nalaze i u SPA centrima, kozmetičkim, frizerskim i masažnim salonima. Secijalna mješavina vlakana garantira odličnu kvalitetu, povišenu mogućnost upijanja, otpornu i fleksibilnu medicinsku plahtu.

… i za šta se sve koriste?

Medicinska papirnata plahta neophodan je pribor za očuvanje čistoće u medicinskim i zdravstvenim ambulantama za osiguranje higijenskog minimuma zaštite pacijenata prekrivanjem kreveta ili ležaja. Papirnata perforirana rola prikladna je za sve površine gdje je potrebna zaštita od dodira.

Papirnata medicinska plahta proizvedena je od 100% celuloze kako bi se osigurao visoki standard kvalitete, neophodan za higijenu ležaja pacijenta. Specijalna mješavina vlakana garantira odličnu kvalitetu i povišenu mogućnost upijanja. Medicinski papir ima povećanu otpornost i fleksibilnost kako bi se osigurala visoka kvaliteta usluge i higijenskog standarda.

Osim za prekrivanje kreveta i stolova u zdravstveno medicinskim djelatnostima medicinske papirnate plahte – medicinski papirnati pokrivač za krevet koriste se i za prekrivanje kreveta i stolova u kozmetičkim i frizerskim salonima.
Također jednokratne plahte koriste se u SPA centrima, fizioterapijskim centrima salonima za uljepšavanje.
Kao jednokratna plahta pod nazivom – navlaka za masažni stol – jednokratni papir za krevet – svoju neizostavnu primjenu ima u salonima za masažu za jednokratno prekrivanje masažnih stolova i kreveta. Medicinske plahte neizostavni su proizvod i za kozmetičke i wellness centre.

Dimenzije i pakiranja!

Svaka pojedinačna medicinska rola je zasebno pakirana u zaštitnu PVC navlaku kako bi se osigurao visok higijenski standard.
Role najčešće dolaze u širinama od 45 cm i 60 cm, standardna dužina role je 80 metara, promjer: 16,5 cm.
Dužina svakog pojedinog perforiranog listića: 38 cm.

U ponudi su u pojedinačnom pakiranju po 1 kom ili u kutiji kao set od 6 rola rola.

Violeta medicinske role za male ili velike potrebe, odličan omjer cijene i kvalitete.

Mekane, upijajuće i zdravstveno ispravne …

Mekane, upijajuće i zdravstveno ispravne – to su zahtjevi koje higijenski papirnati proizvodi moraju ispunjavati. Medicinske papirnate role apsorbiraju brzo i lako te pružaju instant čistoću i suhoću. Medicinske plahte u roli – medicinski papir u roli napravljene su od čiste celuloze bez dodanog klora boja ili mirisa. Svi medicinski papirnati proizvodi su certificirani, dermatološki testirani i zdravstveno ispravni. Sigurni za ljude i okoliš.!

Medicinski papir za ginekološke ambulante, Higijenski industrijski jednokratna Jednokratne. kozmeticke kozmeticki krevet krevete. masazne masazni masazu masažni. masažu medicinska medicinske medicinski navlaka navlake. Oprema papir papira papirnate papirnate papirni plahta plahte. Posteljina prekrivac prekrivači. Pribor profesionalni rijeka role roli roli staničevina rolne salon salone stol stolove ubrusi. Jednokratne plahte za masažu papirnate role za krevet navlaka za kozmeticki krevet papir. Role papira za masažu jednokratne navlake za krevet. Medicinski papir u roli medicinske role medicinske papirnate role medicinska plahta. Medicinske plahte u roli medicinski papir u roli medicinske papirnate plahte u roli higijenska papirnata podloška za krevet jednokratna papirnata plahta za prekrivanje ležaja. Medicinske plahte neophodan su pribor Papirnate role i medicinske plahte.

Medicinske role i medicinska plahta medicinskih ustanova. Jednokratne medicinske plahte su prekrivači za krevete u kozmetičkim salonima, medicinskim ustanovama. Medicinske plahte neizostavni su proizvod i za kozmetičke i wellness centre. Celtex medicinske papirne plahte i prekrivači jednokratni ubrusi stolovi krevete pokrivač medicinske perforirana rolne pribor za kozmetički stolove. Podloška celuloza higijenska higijenske role. Terapeutski papirna navlaka kozmetičke krevet Higi papirni ubrus navlake posteljina papiri rolama rolo materijal podloške medicinske masazne. Papirne rol roli plahta profesionalni salone ručnici papira fizioterapijski cijena listićima prekrivac jednokratna jednokratne rola roll medicinski plahte. Stol papirnati masažne kozmeticki medicinska dvoslojne bio higijenski papirnata celtex rolna upotreba opreme papir. Masazni medical papirnate dvoslojna masazu masažu oprema industrijski konfekcija potrošni masažni.

© Copyright; Prima Refil Web Studio