Top_meni

Kuhinjski ručnici

Prikazuje se svih 4 rezultata

Papirnati kuhinjski ručnici – Vaš pomoćnik u kućanstvu

Papirnati ručnik je upijajući, jednokratni ručnik izrađen od papira. Papirnati ručnici za kuhinju poznati i kao kuhinjske rolice, kuhinjski papir ili kuhinjski ručnici. Papirnati kuhinjski ručnici izvrsno funkcioniraju na svim područjima. Ako volite kuhati i higijenskoj pripremi pridajete jednaku važnost kao i okusu i kvaliteti hrane. Kada primite goste, prezentacija vašeg doma ih svojim izgledom i čistoćom poziva na ulazak. U takvim situacijama dobro dođe rola papirnatih ručnika. Papir s role pokazao se odličnim pomagalom po cijeloj kući. Praktični proizvodi dostupni su u brojnim verzijama u našem online shop-u, tako da možete naručiti odgovarajući proizvod za sebe.

Higijena i čistoća zahvaljujući kuhinjskim ručnicima

Zahvaljujući svojoj svestranosti, papirnati ručnici pokazali su se gotovo neophodnim u domaćinstvu. Ručnici od celuloze također su popularni za korištenje u autu i u vanjskim aktivnostima. Nije ni čudo, jer uvijek postoje situacije u kojima želite nešto obrisati, osušiti ili očistiti.

Zahvaljujući svojim visoko upijajućim svojstvima i otpornosti na kidanje te priručnoj veličini, prikladnije su za ove zadatke od, primjerice, manjih papirnatih maramica ili toaletnog papira koji je osjetljiv na tekućine.

Papirnati ručnici pomoć tijekom kuhanja?

Osim što održava radnu površinu čistom, kuhinjski papir također igra još jednu važnu ulogu: na papirnatim ručnicima možete ocijediti pržena jela. Budući da su proizvodi vrlo upijajući, u njima ostaje velik dio masti i tako doprinose zdravijoj prehrani. Kuhinjski otpad i ostatke od pripreme hrane možete sakupljati na papirnatim ručnicima, a zatim sve zbrinuti kao ekološki otpad.

Ako se nešto prolije i zapacka tijekom kuhanja, nesreća se brzo uklanja s papirnatim ručnicima. Činjenica da se uvijek koristi svježi papir osigurava pouzdanu razinu higijene – važan čimbenik prilikom pripreme hrane. Na primjer, papirnati ručnici koji dolaze u kontakt sa sirovim mesom mogu se odmah zbrinuti i tako optimalno udovoljavaju visokim standardima kuhanja.

Odgovarajući kuhinjski ručnici za svaku svrhu!

Papirnati ručnici ne pokazuju samo svoje prednosti prilikom kuhanja:

Pokazali su se kao učinkoviti pomagači u čišćenju u cijeloj kući: mogu se koristiti za poliranje prozora, čišćenje kupaonice i uklanjanje ostataka limunade sa stolića.
Papirnata rola često ima svoje mjesto u pretincu Vašeg automobila. I to ne bez valjanog razloga: trebate li brisanje mjerača za provjeru količine ulja, poliranje farova, brisanje prednjeg i stražnjeg stakla – postoji velik broj situacija koje su nezamislive bez papirnatih ručnika.
Papirnati ručnici u roli su neizbježni uz higijenske preparate ili tekuće proizvode za čišćenje. Uvijek dobro dođu u pokretu, na primjer možete brzo očistiti ruke prije nego što jedete ukusnu hranu iz pekare ili očistiti prljavštinu odmah nakon krpanja gume na biciklističkoj vožnji.

U našem online shop-u možete pronaći papirnate kuhinjske ručnike robne marke Violeta  u raznim izvedbama. Ovisno o namjeni, papirnati proizvodi koriste se u domaćinstvima , hotelima i drugim ugostiteljskim objektima , te ostalim poslovnim prostorima.
Broj slojeva: visokokvalitetni kuhinjski ručnici često se proizvode u 3-slojnom izdanju. Za zadatke u kojim se papirnati ručnici neće toliko smočiti, prikladne su i tanje varijacije s dva sloja.

Postojanost pod utjecajem tekućina:
Ako se papirnati ručnici koriste za čišćenje i brisanje, najbolje je koristiti dizajne otporne na gužvanje i raspadanje. Ta su svojstva također važna ako ih planirate često koristiti za brisanje prolivenih tekućina.
Veličina i broj listova: Koristite li svakodnevno papirnate kuhinjske role u više navrata?

Tada je odličan izbor kolut s puno listova i u jeftinijim multi-pakiranjima. Modeli s izrezanim listovima omogućuju posebno ekonomičnu upotrebu i precizno biranje veličine papira prema odgovarajućem zadatku.

…primjena?

Kuhinjski ručnici za domaćinstvo izvrsni su za brisanje prolivene tekućine, upijanje masnoće s hrane, te skupljanja kuhinjskog otpada tijekom kuhanja. Higijenski papirnati ručnici mogu se koristiti u cijelom dnevnom boravku za čišćenje radnih površina i predmeta.

Papirnati ručnici koriste se na razne načine u kuhinji i izvan nje
Papirnate ručnike možete koristiti kao rupčiće, salvete ili u automobilu; za čišćenje stakala i sl.
Verzije s dva sloja vrlo su prikladne za lakše i suhe zadatke. Izdržljivi, troslojni papirnati ručnici učinkoviti su za uklanjanje vlage i tekućina po cijeloj kući.
Papirnati ručnici dostupni su u mnogim izvedbama, od klasične bijele do veselih uzoraka pa i u 100% recikliranoj kvaliteti.

. PAPER TOWEL roll Akcija rola papira za ruke role papirnate za masažu. Papirnati ubrusi frizerski ručnici papir za ugostiteljstvo. Industrijski jednokratni ručnici za ruke za masažu za frizere za brisanje ruku cijena. Papirna konfekcija za ugostiteljstvo Violeta. Pouzdana kvaliteta i niske cijene – Prima Refil Damir Veršec! kuhinjski rucnik kuhinjski ručnik papirnati ubrusi papirnati ubrusi akcija dm papirnati ubrusi papirnati ubrusi cijena. A paper towel is an absorbent, disposable towel made from paper. In Britain, paper towels for kitchen use are also known as kitchen rolls, kitchen paper, or kitchen towels.

© Copyright; Prima Refil Web Studio