Top_meni

Pribor za čišćenje

Prikazujemo 1–12 od 26 rezultata

Pribor za čišćenje

Veliki izbor Pribora za čišćenje i održavanje čistoće za Vaš dom ili poslovni prostor. Najbolji rezultati čišćenja postižu se kvalitetnim materijalima izrade i pravilnim rukovanjem priborom za čišćenje poput krpi, kanti i četki. Za ručno pranje posuđa tu su spužve i spužvaste krpe. Vrhunske PVC kante i Zorex Mop krpe za čišćenje podova i uklanjanje mrlja, otisaka i prljavštine. Vanjske površine poput balkona, kućnih i uredskih ulaza, garaža brzo i lako ćete pomesti uz odgovarajuću metlu ili partfiš s drškom. Otpad i nakupljenu prljavštinu pokupite i odložite u smeće pomoću lopatice i vrećica za smeće.

Upomoć – moram čistiti!

Kada ste na poslovnom i privatnom planu zaokupirani teško se posvetiti zadatku čišćenja. Ključ je u motivaciji cijele obitelji i zajedničkim snagama za isti cilj. Ovisno o dobi moguće je i djeci dodijeliti odgovornost za određene poslove u kućanstvu, tako da sa malom nagradom na kraju mjeseca za iznošenje smeća ili raspremanje perilice za posuđe. Uz odgovarajuću opremu i podršku cijele obitelji Vaš ćete dom za tren očistiti te ćete ponovo imati vremena za one ugodnije stvari u životu.

Pravilno čistiti, ali koliko često?

Stambeni prostor treba podvrgnuti generalnom čišćenju periodićno, prema potrebi, kako bi se uklonila sva prljavština. Posebno je važno čišćenje sanitarnih prostorija , odnosno kupaonica i WC -a , jer se te prostorije u višekratno koriste, te u slučaju pojave plijesni i sličnog mogu imati negativne zdravstvene posljedice. Ovdje je opet potrebno oprati, izribati, očistiti i najbolje od svega brzo i učinkovito. Zaštitite svoje ruke i kožu, čuvajte okoliši okoliš.

Plan čišćenja! 

Sa pravim alatima, pospremanje i čišćenje bit će puno lakši. Uz poznate brendove kao što su uvijek ste dobro opremljeni za sljedeću akciju čišćenja. Dodajte tome svoju glasnu glazbu – i možete!

latex ili gumenih rukavica. Briljantne rezultate čišćenja i visoki stupanj higijene Vašeg kućanstva ili ureda ostvarite kvalitetnim priborom za održavanje čistoće iz naše ponude. Kompletnu čistoću prostora i inventara postići ćete kvalitetnim krpama, peračem podova, metlom, rukavicama. Opskrbite se preporučenom zalihom nabavite pribor za čišćenje sanitarija četke, mrežice kako biste pojednostavili rutinu čišćenja i održavanja visoke higijene. Sve za redovitu higijenu, zaštitu od bakterija i njegu ruku. Pronađite i naručite iz našeg higijenskog asortimana proizvoda za osobnu higijenu. U ponudi imamo sredstva za čišćenje specijalnih površina i računalne opreme. Maramice, sprejevi, i ostala oprema brendova Violeta, Q-Connect, T’nB, Fellowes i drugih.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio