Top_meni

Toaletni papir u listićima

Prikazuje se svih 4 rezultata

Toaletni papir u listićima

Toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu – dvoslojni V složivi listovi. Boja i konzistencija papira prilagođena profesionalnoj uporabi. Inter kalirani toaletni papir, u listovima koji se doziraju jedan po jedan kako bi ih dodirnuo samo korisnik, topiv u hladnoj vodi kako bi se izbjeglo začepljenje odvoda; pomaže u smanjenju troškova i otpada (potrošnja je smanjena do 40% u usporedbi s rolama). Toalet papir proizvodi se u akreditiranim pogonima prema ISO 14001 i ISO 9001 normama kako bi se jamčila odgovorna i kvalitetna proizvodnja. Toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo dizajniran je tako da se lako rastapa u dodiru s vodom, čime se sprječava začepljivanje odvodnih instalacija.

… i za šta se sve koriste?

Primarno se toalet papir koristi u ugostiteljstvu prilikom svake upotrebe toaleta, u poslovnim objektima, ugostiteljskim objektima i drugim javnim mjestima. Jednostavno doziranje i pravilno korištenje toaletnog papira u listićima omogućuje se sa pripadajućim zidni držači papira u listićima, koje možete pronaći u našoj ponudi.

Dimenzije i pakiranja!

WC Toalet papir u listićima za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu isporučuje se u V-složivim listićima pakiranih u paketiće. Paketići su pakirani u transportnu ambalažu.

Wc papir listićima – kada izabrati?

Kontaktirajte nas sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas.

.toaletni papir u listićima dvoslojni toaletni papir listići. dvoslojni toaletni papir u listićima papir u listićima za ugostiteljstvo. Kimberly Clark složivi listići toaletni listići v preklop wc papir složivi dvoslojni toaletni. dvoslojni wc papir za brod lidl wc papir teta Violeta papir u roli. teta Violeta papirnati ručnici toalet papir akcija. toalet papira listici toaletna papirna konfekcija v-složivi dvoslojni toaletni papir u listovima.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio