Top_meni

Toaletni papir u roli

Prikazuje se svih 2 rezultata

Toaletni papir u roli

Toaletni papiri u roli za domaćinstvo, ugostiteljstvo i korporativnu namjenu troslojni . Wc toalet papir u rolama potrebni su prilikom svake upotrebe toaleta u privatnim, poslovnim i javnim mjestima. Boja i konzistencija papira prilagođena profesionalnoj uporabi. Violeta toaletni papir u roli sastoji se od tri sloja čiste celuloze. Toaletni papiri u roli troslojni dizajnirani su da se u odvodu u kontaktu sa tekućinom brzo dezintegriraju. Za razliku od papirnatih ubrusa za ruke koji se ne rastapaju u dodiru sa vodom.

… i za šta se sve koriste?

Primarno se toalet papir koristi u domaćinstvu prilikom svake upotrebe toaleta, u poslovnim objektima, ugostiteljskim objektima i drugim javnim mjestima. Jednostavno doziranje i pravilno korištenje toaletnog papira u listićima omogućuje se sa pripadajućim zidni držači papira u rolama, koje možete pronaći u našoj ponudi. Wc papir u roli primarno su namijenjeni za domaćinstvo i ugostiteljstvo.

Dimenzije i pakiranja!

WC Toalet papir u roli isporučuje se u obliku trake perforiranog papira perforiranog papira koji je omotan oko kartonske jezgre (tuljaca). Toaletni papir dolazi u paketićima od 10 rolica.

Wc papir roli – kada izabrati?

Kontaktirajte nas sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas.

.toaletni papir u roli troslojni wc papir wc papir troslojni pure&strong troslojni wc papir u roli. wc papir za kemijski wc. papir toaletni za brod toaletni papir rola kemijski wc violeta toaletni papir violeta toaletni. toaletni papir u rolama troslojni strong&soft breskva 10 rola pak papir u rolama troslojni. strong&soft wc papir za brod toaletni papir rola dvoslojni toaletni papir rola. dvoslojni wc papir rola toaletni papir u rolama nautički toaletni papir rola papir toaletni rola.

© Copyright; Prima Refil Web Studio