Top_meni

Vreće za smeće

Prikazuje se svih 3 rezultata

Velike i male vreće za smeće

Odlaganje otpada nikada nije bilo lakše uz čvrste vreće za smeće. Odlaganjem otpada na odgovarajuća mjesta smanjujete mogućnost zagađenja okoliša i pridonosite zdravlju zajednice, vreće za smeće osiguravaju da otpad uvijek bude skladišten. Koristite ove praktične vrećice u Vašem kućanstvu ili uredu, te na pravilan i siguran način izvršite odlaganje i otpremanje otpada. Bilo da želite odvojiti plastiku, organski otpad, staklo, ili papir, to sada možete učiniti uz pomoć praktičnih vreća za smeće raznih dimenzija i različitog volumena. Vreće za smeće primjenjuju se za odlaganje otpada u kupaonicu, kuhinji, poslovnom prostoru.

Crne vreće za otpad karakterizira visoka čvrstoća i kvaliteta izrade. Vrećice za smeće dolaze u praktičnom paketu od 10 vrećica složenih (nisu u roli) i nije ih potrebno međusobno odvajati trganjem. Vreće za smeće raznih dimenzija koriste u kućanstvu, ugostiteljstvu ili industriji. Vreće za smeće male imaju ravno dno i dobro prijanjaju u dno koša ili kante. Velike vreće za smeće također imaju ravno dno i koriste se za odlaganje i otpremanje većih kolićina otpada. Opremite Vaše urede i kućanstvo čvrstim i kvalitetnim vrećama za smeće. Čist i uredan ured započinje uklanjanjem nereda i smeća, nepotrebnih komadića papira i sl. Zaštitite svoju kantu za otpadke u kuhinji malim vrećicama za smeće. Uspješno se riješite otpada i neugodnih mirisa. Vrećice za otpad su trajnije i jače od običnih vrećica.

Vrste vrećica za otpad -materijal izrade

Vreće su izrađene od kvalitetnog čvrstog LD materijala čime je osigurana dugotrajnost i čvrstoća. Vrećice za otpad mogu biti od LD i HD materijala.
• HDPE -Polietilen visoke gustoće (HDPE) ili polietilen visoke gustoće (PEHD ) je polietilenski termoplast koji je načinjen od nafte. Ponekad se naziva “alkatin” ili “polietilen” kada se koristi za cijevi. S visokim omjerom čvrstoće i gustoće, HDPE se koristi za proizvodnju plastičnih boca, cijevi otpornih na koroziju, geomembrane i plastičnu drvenu građu. HDPE se obično reciklira i ima broj “2” kao identifikacijski kod smole.

• LDPE -Polietilen niske gustoće ( LDPE ) je termoplastični iz monomera Etilen . To je bio prvi stupanj polietilena , proizveden 1933 od strane Imperial Chemical Industries (ICI) primjenom postupka visokog tlaka putem polimerizacije slobodnih radikala. Njegova proizvodnja danas koristi istu metodu. EPA procjenjuje da je recikliran 5,7% LDPE (recikliranje broj 4). Bez konkurencije od suvremenih polimera, LDPE je i dalje važan plastični stupanj.

Dodatna oprema kod vrećica za kućanstvo

Vreće za kućanski otpad mogu biti s vezicom ili bez. Vezica služi kako bi se vreća zavezala, te spriječila eventualno ispadanje otpada i širenje neugodnih mirisa.

Boja vreća za smeće

Najčešće označavanje vrećica bojom u skladu sa njihovom namjenom: Crna -za univerzalnu namjenu, Plava – za papir, Žuta – za plastiku i sl.

vrećice za smeće, vreće za otpad, vrećice za otpad. vrećice za kuhinju, vreće za kantu, vrećice za kantu, vrećica za otpad.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio