Top_meni

Osvježivači

Prikazuje se svih 2 rezultata

Osvježivači prostora – arome

Ovisno o području primjene, u ponudi ćete pronaći osvježivače prostora i mirise koji odgovaraju vama i vašim željama. Ovdje možete saznati koje opcije mirisa i što je važno prilikom kupnje. Osvježivači prostora i zraka donose svježe mirise u vaš dom: Oni se brinu u prostorima bez prozora poput kupaonica i hodnika za svježinu, šire ugodne mirise kroz dnevnu i spavaću sobu te uklanjaju mirise hrane iz kuhinje. Zato su oni dodatan plus za ugodan osjećaj i atmosferu. Ovisno o području primjene, u ponudi ćete pronaći osvježivače prostora i mirise koji odgovaraju vama i vašim željama. Ovdje možete saznati koje opcije mirisa i što je važno prilikom kupnje. Osvježivači prostora i mirisi za pisoar FrePro mrežica za wc ili toalet, kombiniraju učinak sredstva za čišćenje Wc školjke i osvježivača u jednom proizvodu. Učinak svježine osvježivača Fre pro je dugotrajan. Ugodan miris pisoara ili toaletnog prostora svog doma postignite uz praktična sredstva za održavanje wc školjki i pisoara. U našoj ponudi dostupni su proizvodi vrhunskih proizvođača mirisa i osvježivača toaleta poput Fre-pro mrežica. Prilagodljivi su za male ili velike potrebe, odličan omjer cijene i kvalitete -akcija.

… i za šta se sve koriste?

Osvježivači prostora dostupni su u širokoj paleti varijanti. Koje od ovih Vama odgovaraju ovisi prije svega o prostorijama u kojima se koriste. Možete birati između ovih različitih osvježivača prostora. Osim vaših preferencija i učinka koji imaju na vaše raspoloženje- određene varijante mirisa prikladne su za različite svrhe.
• Ako iz kuhinje želite ukloniti mirise hrane, idealni su limunski ili začinski mirisi.
• U kupaonici su popularni svježi mirisi koji podsjećaju na osvježavajuće kupanje u moru, slanu vodu i sunce.
• Cvjetni, slatki miris uglavnom su rezervirani za spavaće i dnevne sobe – ovdje nije riječ o neutralizaciji mirisa, nego je stvaranje mirisnog sklada u prvom planu.

Ovako mirisi utječu na raspoloženje

Osvježivači prostora mogu se koristiti za poticanje vašeg raspoloženja. Mmiris može probuditi uspomene i tako utjecati na trenutnu atmosferu. Sve što osjetite s nosom šalje se izravno u mozak i obrađuje u limbičkom sustavu.

Zaključak …

U zatvorenim kupaonicama i hodnicima osvježivači zraka najbolji su izbor za neutraliziranje loših mirisa u zamjenu s divnom aromom. U dnevnim sobama, osvježivači prostora stvaraju opuštenu atmosferu. Oosvježivači prostora koristite prema svom raspoloženu ili prigodi.

Osvježivač fre pro mrežica za wc mirisi za pisoar osvježivač | Prima Refil Mrežica za pisoar mirisna fre pro mango silikonska sadrži mirisne molekule eliminiraju i uklanjaju neugodne mirise i sprječavaju njihovo širenje. Osvježivači pisoara FrePro za razliku od mrežica na bazi vinila ima sve što bi proizvod za uklanjanje neugodnih mirisa trebao sadržavati. Mirisni aditivi impregnirani u gumeni materijal mrežice osvježavaju pisoar 30 dana. Sadrži enzime koji sprječavaju nastanak urinalnog i vodenog kamenca. Revolucionarni transparentan i fleksibilan dizajn. Tekstura mrežice sprječava prskanje izvan pisoara. Posebno dizajnirana sredina mrežice sprječava prskanje izvan i oko pisoara. Inovativna protu klizna karakteristika sprječava pomicanje mrežice unutar samog pisoara. Poseban dodatak za držanje mrežice za pisoar kako bi se olakšalo postavljanje, te izmjena mrežice time i održavanje pisoara. Svaka mrežica je zasebno pakirana. Prikladno za svaku vrstu interijera. Čišćenje kamenca i prljavštine wc školjke i pisoara podignite na višu razinu uz korištenje proizvoda kojima ćete razinu higijene dovesti do maksimuma. Prednost korištenja ovakvih sredstava je u njihovom instant učinku koji možete vidjeti odmah. Ponuda mirisa i osvježivača toaleta obuhvaća kvalitetna i snažna antibakterijska sredstva i sredstva za čišćenje Wc školjki i brandova Domestos, Fresh line. Tablete za pisoar te osvježivače sa košaricom ili u gelu linije Bref. Wc-AS 3u1 dezinfekcijske tablete za Wc pisoare namijenjene dnevnom održavanju pisoara i postizanju čistoće, sjaja i svježine. Posebne mirisne molekule koje utječu na neugodne mirise iz pisoara.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio