Top_meni

Etikete / Naljepnice

Prikazujemo 1–12 od 86 rezultata

Etikete i naljepnice – obične i samoljepljive…

Etiketiranje je proces postavljanja etikete naljepnice na proizvod ili površinu koju etiketa označava (deklarira), te joj daje osobnost, odnosno dodatnu vrijednost. Velik izbor i ponuda etiketa i naljepnica pogodnih za ispis na laserskim, ink-jet i termalnim pisačima; obične etikete za označavanje, samoljepljive etikete, lakoodljepljive etikete, naljepnice u listovima ili rolama. U ponudi pronađite aparate za ručno etiketiranje (etikirke) i valjke za etiketirke. Za označavanje i organizaciju dokumentacije, mapa i registratora naljepnice i etikete raznih veličina i oblika. Na naljepnice ispišite važne informacije koje se odnose na navedeni sadržaj. U našoj ponudi ćete naći slep bijele etikete i etikete raznih dimenzija na papiru A4 formata. Sve naljepnice su samoljepljive -samoljepljivi papir i jednostavne za korištenje. Pogodne za ispis na svim vrstama pisača i kopirnih strojeva. Mogu se koristiti za adresiranje, označavanje proizvoda, prikazivanje bar koda, numeriranje proizvoda, deklaracije itd.

Najčešće vrste naljepnica i etiketa ?

Samoljepljive etikete, lakoodljepljive etikete, etikete u roli termalne ili obične, kartončići za isticanje cijena, samo su neke od vrsta etiketa. Apliciranjem ljepila na papir kako bi se dobila samoljepljiva etiketa samo je jedan od izuma koji su pokrenuli lavinu razvoja etiketa i etiketiranja koje osim prvotne funkcije identifikacije proizvoda imaju i funkciju zaštite od otvaranja ili krivotvorenja.

Etikete i naljepnice na A4 samoljepljivom papiru …

Etikete se često koriste za označavanje proizvoda (deklaracija), te za dodatnu organizaciju proizvoda i dokumentacije. Na same etikete ispisuje se naziv ili cijena proizvoda, deklaracija i sl., odnosno neka druga važna informacija koja se odnosi na navedeni sadržaj. U našoj ponudi ćete naći etikete raznih dimenzija na papiru A4 formata. Sve naljepnice su samoljepljive i jednostavne za korištenje i pogodne za ispis na svim vrstama pisača i kopirnih strojeva. Etikete s obzirom na svojstva ljepljenja mogu biti trajno ljepljive i LAKO odljepljive etiketa se skida nakon što proizvod dođe do krajnjeg kupca ili za privremeno označavanje u proizvodnom procesu.

Etikete i naljepnice u roli

Naljepnice u roli dijelimo prema vrsti otiska, odnosno da li će se tisak vršiti direktnim termo utjecajem ili pomoću ribona. Razlika između ove dvije vrste je u trajnosti otiska, odnosno koja je primjena samoljepljive etikete. Prema svojstvu zaljepljivljanja etikete u roli djelimo za trajno ljepljenje ili privremeno ljepljenje – etiketa se skida nakon što proizvod dođe do krajnjeg kupca itd. Samoljepljive etikete u roli su pogodne ako Vam je potrebna veća količina etiketa i ako želite automatizirati i ubrzati proces ljepljenja etiketa odnosno deklaracija na proizvod.

Etikete i naljepnice A4, etikete naljepnice

Etikete i naljepnice A4, etikete naljepnice

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio