Top_meni

Termo role / Ading role

Prikazuje se svih 15 rezultata

Termo role i Ading role

Termo role i Ading role koriste se za ispis računa sa svih vrsta blagajni, POS uređaja, kalkulatora, Vaga i termalnih POS printera. Termo rola i Ading rola dolaze u nekoliko širina i dimenzija s kopijom i bez nje. Najčešće dimenzije rola: širina 80mm, 76mm i 57mm dužina 20m, 30m, 60m i 80m.

Termo rola

Termo rola za kase i blagajne koristi se za ispis pomoću termalnih printera; za fiskalizaciju, na redomatima, bankomatima ili parking aparata (parking uređaji). Termo trake standardne su debljine papira i kvalitete, a dolaze u nekoliko standardnih širina i dužina. Najlakši način prepoznavanja termalnog papira je grebanje po površini termo papira noktom. Termo papir ima na svojoj površini kemijski premaz osjetljiv na toplinu (termo premaz) a kada se noktom brzo “zagrebe” po njegovoj površini stvara se toplina te nastaju crni tragovi po površini termo trake.

Ading rola

Ading role imaju unutarnju čvrstu PVC hilznu promjera 12mm i različite vanjske promjere, debljine i dužine papira. Koriste se za jednostruki ispis /jednostruke ili za ispis s kopijom /dvostruke ading role!. Najlakši način prepoznavanja Ading trake papira je grebanje površine papira noktom, ako pri grebanju NE ostaju crni tragovi radi se o ading papiru (obični papir).

Termo rola, termo papir za pos. Termo papir za fiskalnu kasu mini printer, termo role proizvodnja. Termo role za kase za pos, Termo rola Termo traka termo trake za fiskalne kase. Trake za blagajnu trake za kasu. različite dimenzije trake za pos aparat termalni papir. Ading papir za, ading papir za kasu, ading role proizvodnja. Ading role za kase, ading traka ading trake za vage kalkulatore digitrone. Trake za blagajnu trake za kasu, različite dimenzije ading trake.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio