Top_meni

Termo role

Prikazuje se svih 7 rezultata

Termo role

Termo role za POS i blagajne koriste se za ispis na blagajnama i POS uređajima. Termo rola za kasu blagajnu ili termo papir za POS uređaj izrađeni su od >termo osjetljivog papira.

Ispis na termo rolu vrši se na principu “toplinskog otiska” printera na termo traku /termo papir. Termo trake iz naše ponude standardne su debljine i kvalitete. Termo rola dolazi u nekoliko standardnih dimenzija; širine od 57mm do 80 mm i dužine 20 m do 80m. Standardne unutarnje dimenzije plastične hilzne 12mm (pvc tuljac 12mm).

Vrste termo rola

Termo trake za specijalnu namjenu mogu biti širine od 37mm, te većeg unutarnjeg ili vanjskog promjera (npr. za parkirne automate: 57mm x 70mm x 195mm). Termo role za kase i fiskalizaciju, za ispis na redomatima bankomatima ili parking uređajima, pronađite i naručite u pakiranjima od 10 termo rola u setu!. Također pakiranja termo traka za velike potrošaće prilagođena u paketima od 10 i više termo rola.

. termo 57 termo 76 termo 80 termo 110. Fornax termo traka papir za pos aparat printer pos terminal uređaje. Papir za termalni printer fiskalnu kasu proizvodnja termo rola različite dimenzije trake za pos aparat sigma termo rola. Termalni papir termo papir za pos termo ading role termo papir za mini printer. Pos termo rola za pos printere Termo rola za Prijenosni printer. Termo role proizvodnja, termo role za kase za pos cijena termo rolne za fiskalne kase cijene. Termo rolne za pos terminale termo traka za kasu za printer cijena. Termo trake za fiskalne kase trake za blagajnu za pos aparat. Trake za fiskalnu kasu dimenzije narodne novine termo role, libro termo rola.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio