Top_meni

HIGIJENA

Prikazujemo 1–12 od 236 rezultata

Higijena – vrhunska higijenu u Vašem uredu ili poslovnom prostoru?

Higijena igra važnu ulogu u tjelesnoj njezi i za zdravlje općenito. Vrhunska osobna higijena uz proizvode visoke kvalitete, za male ili velike potrebe, sa odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ako želite vrhunsku higijenu za Vaš ured, poslovni prostor, kuhinju ili u toalet – kod nas ste na pravoj adresi. Osim osnovnog higijenskog asortimana, opremamo Vaše poslovne objekte sanitarnom galanterijom, sredstvima za čišćenje, pomoćnim materijalima i priborom za čišćenje, kao i prikladnim držačima za toaletni papir, papirne ubruse i sapune. Osim toaletnog papira i ubruse za ruke u ponudi imamo industrijske ručnike i medicinske plahte. Za Vas smo odabrali najkvalitetnije, a ujedno i najpovoljnije proizvode poznatih svjetskih proizvođača. Pregledajte i usporedite našu široku ponudu zidnih držača papirnatih ubrusa, ručnika, sapuna, sredstava za čišćenje poslovnih objekta i ureda.

Higijena objekata sa dobro osmišljenim sustavima nadopunjavanja, doziranja i učinkovita produktivnost, naša su ponuda za svakog korisnika. Sustav označavanja bojama omogućuje pregled i time olakšava rad u profesionalnom domaćinstvu i čišćenju zgrada.

Riješenja

Nudimo Vam prilagođena rješenja za čišćenja – sredstva za savršenu njegu i dugo čuvanje kvalitete površina, podnih obloga i interijera.
Smjernice za ugostitelje: „HACCP vodič – Praktična provedba načela HACCP sustava za ugostiteljske objekte“ i „Vodiču dobre higijenske prakse“ – umivaonici za ruke stalno moraju biti opremljeni tekućim sapunom i papirnatim ubrusima, te tekućom hladnom i toplom vodom.

Univerzalna higijena

Sredstva za čišćenje površina, Specijalni proizvodi, papirnati ručnici ubrusi, spužve, krpe

Pomoćna sredstva
Pribor za čišćenje
Držači toaletnih papira i dozatori tekućeg sapuna
Osvježivači prostora

… Higijena za podove
Sredstva za redovno čišćenje poda
Sredstva za strojno čišćenje poda
Metle, četke i ostali pribor
Krpe za čišćenje
Ostala pomoćna sredstva za čišćenje

Higijena toaleta

Serija dozatora Violeta privlačnog i funkcionalnog dizajna uklapa se u svaki toaletni prostor. Kontaktno i beskontaktno rukovanje osigurava najvišu razinu higijene, a nadopunjavanje i pričuvne zalihe garantiraju ekonomičnu potrošnju i jednostavno rukovanje.

… Aparati za doziranje
Dozatori za papirnate ručnike u listovima i roli
Dozatori za industrijski papir i papir za čišćenje
Dozatori za toaletni papir u listićima i roli
Dozator za tekući sapun i sapun u pjeni
Dozator za dezinfekciju ruku

… Punjenja za dozatore
Papirnati ručnici u roli i listovima
Industrijski papiri i papir za čišćenje u roli
Toaletni papiri u roli i listtićima
Tekući sapuni i sapun u pjeni
Sredstva za dezinfekciju površina
Mirisi i mrežice za pisoar

… Pribor za toaletni prostor
Sredstva za redovno čišćenje sanitarija
Specijalni proizvodi za čišćenje sanitarija
Kante za otpad
Vreće za smeće velike i male
Pored wc-a

Higijena rublja

Rublje je vrlo osjetljivo područje profesionalne higijene. čisto rublje i ugodan miris postignite sredstvima za pranje visoke kvalitete. za velika poduzeća preporučujemo Professional liniju, a za srednja i mala poduzeća manual liniju. bilo da je riječ o ručnom ili automatskom doziranju čisto, ekonomično i ekološki prihvatljivo pranje sredstvima iz naše ponude.

Deterdženti za pranje bijelog rublja
Sredstva za pranje šarenog rublja
Deterdženti za osjetljivo rublje
Omekšivači za veš
Dezinfekcijska sredstva za pranje rublja
Sredstva za uklanjanje mrlja

Higijena kuhinje

Za sjajne rezultate i uistinu čisto posuđe. Čistoća, njega i higijena u vašoj kuhinji su najvažniji. sredstvima za čišćenje i njegu pokrivate sva područja higijene kuhinje. precizno doziranje i savršeno usklađeni koncentrati sredstva za pranje posuđa za čisto posuđe i čist okoliš:

Proizvodi za ručno pranje posuđa i čaša
Proizvodi za strojno pranje posuđa i čaša
Sjajilo za strojno pranje posuđa i čaša

Dezinfekcija

Prijenos i širenje uzročnika bolesti predstavlja veliki rizik za zdravlje. ukoliko se bakterije i virusi nesmetano šire, to može imati teške posljedice. proizvodi za dezinfekciju ispunjavaju zahtjeve uredbe biocidima 528/2012 i tako odgovaraju najnovijem standardu razvoja. dobro promišljeni i multifunkcionalni proizvodi naša su prednost i vaša korist.

Sredstva za dezinfekciju ruku
Sredstva za dezinfekciju površina
Sredstva za dezinfekciju posuđa
Sredstva za dezinfekciju rublja
Sredstva za dezinfekciju (corona).

Soap and Paper Dispensers, C-V Folded Paper Towel Dispenser, Folding Tissue Dispenser, Paper towel holder V-folding, Sanitarni držači, papirnati ručnici, toaletni papir, tekući sapun, hotelska kozmetika, sredstva za čišćenje, pribor za čišćenje, kolica za sobarice i čistačice. PAPIRNATA KONFEKCIJA I TEKUĆI SAPUNI Pribor za higijenu Akcija higijena za ured i ugostiteljstvo i kućanstvo. Papirnati ručnici u listićima za ruke složivi papirnati ubrusi Violeta papir u roli za ruke. Autocut i Centerfeed papir u roli. Toaletni papir Violeta, Kimberly Clark 8035. Tekući sapuni sa glicerinom za pranje ruku i tijela DIWALY MILK HONEY. Sredstva za dezinfekciju ruku i podnih površina. Zidni dispenzeri nosači držači za papirnate ručnike mrežice za pisoar. Nosači papira i dozatori sapuna sredstva za čišćenje vreće za smeće. Sredstva za dezinfekciju površina i ruku ANTIBACTERIAL. Sredstva za čišćenje staklenih površina. Papirna konfekcija Toaletni papir, maramice, ručnici i ubrusi. Wc Potrepštine i zahodske potrepštine. Ponuda zahodskih potrepština

© Copyright; Prima Refil Web Studio