Top_meni

Držači za toaletni papir

Prikazuje se svih 5 rezultata

Držači toaletnog papira

Držači toaletnog papira – dispenzeri toaletnog papira za pravilno i jednostavno korištenje toalet papira u sanitarnim prostorima. Držači za toaleti papira sustavi su za doziranje toaletnog papira koji omogućuju pravilno i jednostavno higijensko doziranje toaletnog papira u sanitarnim prostorijama. Ovisno o Vašim preferencijama i potrebama dispenzer za toalet papir u V-složivim listićima (pakiranih u klipove). Dispenzeri toaletnog papira u roli poznatih svjetskih brendova vrhunskog dizajna. Pregledajte i usporedite našu široku ponudu dispanzera za toaletni papir korporativna namjena i za ugostiteljstvo!. Prilagodljivi su za male ili velike potrebe, odličan omjer cijene i kvalitete -akcija.

Osnovni tipovi dispenzera za toalet papir

Postoje tri osnovne grupe držaća za toaletni papir ovisno o vrsti WC papira koje koristite:
Držači za kućni toaletni papir u roli – predviđeni su za korištenje klasičnog kućnog toaletnog papira u rolicama. Nalazimo ih u svakom domačinstvu, raznih su boja i oblika…
Držači za Mini Jumbo role – dispenzer za toalet papir u Mini Jumbo rolama. Koriste role širine 9-10 cm, vanjskog promjera do 21 cm, unutarnjeg promjera hilzne 4-8 cm. Namjenjeni su za profesionalnu upotrebu na frekventnim lokacijama….
Držači za toaletni papir u listićima V-složivim za profesionalno korištenje.

Izgled i boja držača…

Držači dispenzeri toaletnog papira u ponudi izrađeni su od čvrste ABS plastike otporne na ogrebotine i UV zrake, završna obrada visoki sjaj. Ovisno o Vašim potrebama i preferencijama profesionalne držače toaletnog papira – nosač za toaletni papir možete izabrat najčešće u dvije boje: crna ili bijela. Vrhunski i funkcionalni dizajn dozatora olakšava smještaj u razne prostorije.

Montaža …

Držači toaletnog papira – dispansera toalet papira montiraju se priloženim vijcima (dolaze u paketu) na zid ili neku drugu tvrdu površinu. Dispanzer toaletnog papira možete i zalijepiti na pločice specijalnim silikonom i sl.

Besplatni držači – prednosti i nedostatci ….

Korištenjem “besplatnih” držača u suštini plaćate njihov najam kroz 30% skuplji potrošni materijal koji ti držači koriste. Vrijednost samih dispanzera / držača tako se anulira u tri mjeseca, a sve vremenski dalje je čisti gubitak za Vas. Naravno kako dispenzeri i dalje nisu Vaše vlasništvo, agonija se nastavlja i tako u krug i uz prijetnju demontaže istih.
Kupovinom dispenzera / držača postajete njihovi trajni vlasnici i sami kontrolirate nabavne cijene i dobavljače potrošnog materijala bez ucjena.
Naravno ništa nije besplatno iako se tako u prvi mah tako čini.
Kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vas dodatno informirati i predložiti najbolje rješenje za Vas.

. Nosač wc papira. TOILET PAPER DISPENSERS Dispenzeri toaletnog papira akcija drzac za toalet papir vakuum držač toaletnog papira listici. Držač wc papira aparat za toaletni papir u listićima. Aparati za toaletni papire u listovima wc Tork dispenzer kutija za wc papir. Odaberite proizvode poznatih svjetskih brendova. Držač Mini jumbo držači. Niske cijene pouzdana kvaliteta i – Prima Refil Damir Veršec!.

© Copyright; Prima Refil Web Studio