Top_meni

TONERI

Prikazujemo 1–24 od 516 rezultata

TONERI za pisače originalni i zamjenski

Novi toner prije ili poslije ćete sigurno zatrebati kako bi nastavili ne ometano raditi, odnosno printati ili fotokopirati. Toner spremnici se koriste za pisače s laserskom tehnologijom i uglavnom su namijenjene za korisnike koji često ispisuju veće količine teksta i dokumenata. Na raspolaganju Vam je široka paleta originalnih i zamjenskih tonera vodećih svjetskih proizvođača kao što su HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother i drugih. Spremnici sa tonerom izrađeni su pojedinačno i specifično za svaki model pisača. Stvorite zapis svojih misli i ideja! Ako niste sigurni koja tinta odgovara Vašem printeru pronađite ju uz pomoć naše tražilice!

Originalni ili zamjenski toner koje vrste postoje?

U našoj ponudi tonera za pisače možete pronaći zamjenske i originalne tonere. U ponudi originalni toneri vodećih svjetskih brandova poput HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark i mnogi drugi. Nudimo Vam također najkvalitetnije zamjenske tonere za printere vrhunske kvalitete po izuzetno pristupačnim cijenama. Zamjenske tonere i ostali potrošni materijal za Vaše ispisne uređaje, cijene i specifikacije potražite također pomoću naše tražilice!

Kako kupiti toner zamjenski ili original?

Znate li koji ispisni uložak (toner) koristi Vaš pisač? Pomoću naše tražilice jednostavnim upisom oznake tonera ili upisom modela printera saznajte koji toner odgovaraj za Vaš pisač. Kupujte iz udobnosti svoga doma i pritom uštedite. Brza dostava. 100% kvaliteta. Istraži veliku ponudu i odlične cijene u Prima refil web shop-u. Pronađi sve što ti treba!

Općenito o zamjenskim i originalnim tonerima

Spremnici s tonerom koriste se laserskom tehnologijom za taljenje toner praha na papir, kako bi se stvorila slika ili slova. Prah tonera je rafinirana plastika koja se koristi za ispis. Tijekom ispisa, prah iz tonera drži statički naboj na koji se zatim prenese papir i termički fiksira. Bubanj printera prodaje se zasebno kao jedinica ili može biti ugrađen u toner uložak, ovisno o načinu izrade Vašeg laserskog printera. Postoje crni toneri i toneri u bojama cijan, magenta, žuta koje se međusobno miješaju u različitim omjerima kako bi nastale sve boje prilikom ispisa. Toner (eng. toner), u računalstvu i tiskarstvu, je praškasta boja kojom se ostvaruje ispis laserskim pisačem ili kserografskim fotokopirnim strojem. Sastoji se od čestica veličine od 5 do 30 μm. Toner može biti jedno komponentan (veće čestice, a manja kvaliteta ispisa) ili dvo komponentan, predviđen za nadopunjavanje ili u jednokratno uporabivu spremniku, a iznimno i tekuć s vrlo finim česticama (i do 1 μm), visoke kvalitete ispisa, ali složene izvedbe samoga pisača. U širem smislu, tonerom se kadšto smatra i boja za ostvarivanje ispisa drugim pisačima, na primjer tinta za tintne pisače (otopina koloranata ili disperzija pigmenata u vezivu), ili boja za sublimacijske pisače (boja na polimernom filmu).[1]

Prednost i nedostaci tonera

• Prednosti ispisa pomoću tonera:
Izuzetno brzi ispis, visoka kvaliteta slike, oštrina ispisanih dokumenata, velik broj ispisnih stranica.
•Nedostaci originalnih tonera:
visoka cijena originalnih tonera, cijena samih uređaja – pisača.

toneri virovitica tinta virovitica semnici sa tonerom izrađeni su pojedinačno i specifično za svaki model pisača. Stvorite zapis svojih misli i ideja! Ako niste sigurni koja tinta odgovara Vašem printeru pronađite ju uz pomoć naše tražilice!toneri virovitica tinta virovitica.

toneri virovitica tinta virovitica semnici sa tonerom izrađeni su pojedinačno i specifično za svaki model pisača. Stvorite zapis svojih misli i ideja! Ako niste sigurni koja tinta odgovara Vašem printeru pronađite ju uz pomoć naše tražilice!toneri virovitica tinta virovitica.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio