Top_meni

Načini plaćanja

3d_placanje

Mogući načini plaćanja:

Mogući su sljedeći načini plaćanja odabranih proizvoda:
1. Pouzećem / Po primitku pošiljke
2. Internet bankarstvom / Općom uplatnicom
3. Predračunom / Virmansko plaćanje, Avans/
4. e-Račun / plaćanje po primitku e-Računa za obveznike javne nabave/
5. Osobno preuzimanje / Kartice i Gotovina/

1. Pouzećem (po primitku pošiljke):

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Internet bankarstvo / Opća uplatnica

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

3. Predračunom / Internet bankovna transakcija / Virmansko plaćanje/

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

4. Plaćanje pri osobnom preuzimanju

Našim kupcima koji se nalaze u našem bližem okruženju nudimo mogućnost osobnog preuzimanja robe te plaćanja iste na nekoliko načina:

  1. Gotovinom
  2. Karticama:
  • – Diners
  • – American Express
  • – Master Card
  • – Maestro
  • – Visa

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našem skladištu u Distribucijskom centru u Virovitici.

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 033/729-893, a prilikom preuzimanja donesite na recepciju skladišta kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu je besplatno, te se ne naplaćuju troškovi dostave.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona: 033/729-893. ili mobitela:+385 98 713-986

Radno vrijeme skladišta: Ponedjeljak – petak: 08:00-15:00

© Copyright; Prima Refil Web Studio