Top_meni

TONERI TINTE I RIBONI

Prikazujemo 1–12 od 1061 rezultata

TONERI TINTE I RIBON ZA PRINTERE

Ako posjedujete pisač, prije ili poslije ćete sigurno zatrebati novi toner tinta ribon kako bi nastavili neometano raditi, odnosno printati ili fotokopirati. Bilo da se radi o tinti, toneru, ribonu ili termo foliji, osigurali smo za Vas veliki izbor originalnog i zamjenskog asortimana. Pogledajte našu odličnu ponudu proizvoda Tinte i toneri. Naručite ODMAH po akcijskim cijenama zamjenske i originalne boje za vaš printer. Zamjenski i originalni toneri i tinte za sve vrste printera, naručite odmah! Brza i povoljna dostava. Vrhunski brendovi. Naručite danas. Najbolje cijene.

Originalni ili zamjenski koje vrste postoje?

Originalni i zamjenski toneri i tinte. U našoj ponudi toner tinta ribon možete pronaći jedno i drugo. Originalni proizvodi vodećih svjetskih brandova poput HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark i mnogi drugi. Nudimo Vam također najkvalitetnija provjerena zamjenska rješenja tonera tinti i ribona. Zamjenski potrošni materijal TONERI I TINTE za Vaše ispisne uređaje cijene specifikacije potražite pomoći tražilice!

Kako kupiti?

Znate li koji ispisni uložak koristi naše pisač? Pomoću naše tražilice jednostavnim upisom branda i modela pisača saznajte koja je tinta ili toner odgovarajuća za Vaš pisač. Kupujte iz udobnosti svoga doma i pritom uštedite. Brza dostava. 100% kvaliteta. Istraži veliku ponudu i odlične cijene toner tinta ribon u Prima refil web shop-u. Pronađi sve što ti treba.

Tinta ili toner u čemu je razlika?

Mnogi ne razumiju što su tinte a što toneri u svakodnevnoj komunikaciji koriste se drugačijim terminima ili pak posjeduju netočne informacije o namjeni specifičnog spremnika boje. Vrlo je važno i nadasve korisno dobro poznavati potrošni materijal specifičnog printera kako se u budućnosti ne bi dovodili do neželjenih troškova, pitanja produktivnosti i ekonomičnosti Vašeg ureda ili kućanstva Tinte i toner su dvije potpuno različite vrste potrošnog materijala za printere, koje rade na potpuno različitim tipovima mehanizama, pri čemu svaki ima svoje prednosti i nedostatke i specifičnu namjenu. Spremnici s tintom sastoje se od mikroskopskih mlaznica koje prskaju boju ili pigmentiranu tintu na papir u obliku kapljica. Kontrola mlaznice vrši se putem softwarea za Vaš printer. Kada Vam tinta ponestane, možete ju napuniti ili ju možete izbaciti i kupiti novu (originalnu za Vaš model printera ili zamjensku).Spremnici s tonerom koriste se laserskom tehnologijom za taljenje praška tonera na stranici kako bi se stvorila slika. Prašak tonera je rafinirana plastika koja se koristi za ispis. U printeru, laser proizvodi elektrostatički predložak željenih slika na rotirajućem metalnom bubnju koji sadrži električni naboj.

Zaključak!

Glavna razlika između tinte i tonera je u vrsti materijala i mehanizmu koji se koristi za ispis. Spremnici s tintom sadrže tekuću tintu dok spremnici s tonerom sadrže toner prah. Točna formula svakog proizvođača tinte ili tonera nije u potpunosti poznata zbog čega svaki proizvođač specifičnog printera nudi i adekvatnu, originalnu tintu odnosno toner za korištenje u svrhu ispisa.

toneri Virovitica tinta Virovitica

toneri Virovitica tinta Virovitica

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio