Top_meni

TONERI TINTE I RIBONI

Prikazujemo 1–24 od 1056 rezultata

TONERI TINTA RIBON ZA PRINTERE

Ako posjedujete pisač, prije ili poslije ćete sigurno zatrebati novi toner tinta ribon kako bi nastavili neometano raditi, odnosno printati ili fotokopirati. Bilo da se radi o tinti, toneru, ribonu ili termo foliji, osigurali smo za Vas veliki izbor originalnog i zamjenskog asortimana. Pogledajte našu odličnu ponudu proizvoda Tinte i toneri. Naručite ODMAH po akcijskim cijenama zamjenske i originalne boje za vaš printer. Zamjenski i originalni toneri i tinte za sve vrste printera, naručite odmah! Brza i povoljna dostava. Vrhunski brendovi. Naručite danas. Najbolje cijene.

Originalni ili zamjenski koje vrste postoje?

Originalni i zamjenski toneri i tinte. U našoj ponudi toner tinta ribon možete pronaći jedno i drugo. Originalni proizvodi vodećih svjetskih brandova poput HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark i mnogi drugi. Nudimo Vam također najkvalitetnija provjerena zamjenska rješenja tonera tinti i ribona. Zamjenski potrošni materijal TONERI I TINTE za Vaše ispisne uređaje cijene specifikacije potražite pomoći tražilice!

Kako kupiti?

Znate li koji ispisni uložak koristi naše pisač? Pomoću naše tražilice jednostavnim upisom branda i modela pisača saznajte koja je tinta ili toner odgovarajuća za Vaš pisač. Kupujte iz udobnosti svoga doma i pritom uštedite. Brza dostava. 100% kvaliteta. Istraži veliku ponudu i odlične cijene toner tinta ribon u Prima refil web shop-u. Pronađi sve što ti treba.

Tinta ili toner u čemu je razlika?

Mnogi ne razumiju što su tinte a što toneri u svakodnevnoj komunikaciji koriste se drugačijim terminima ili pak posjeduju netočne informacije o namjeni specifičnog spremnika boje. Vrlo je važno i nadasve korisno dobro poznavati potrošni materijal specifičnog printera kako se u budućnosti ne bi dovodili do neželjenih troškova, pitanja produktivnosti i ekonomičnosti Vašeg ureda ili kućanstva Tinte i toner su dvije potpuno različite vrste potrošnog materijala za printere, koje rade na potpuno različitim tipovima mehanizama, pri čemu svaki ima svoje prednosti i nedostatke i specifičnu namjenu. Spremnici s tintom sastoje se od mikroskopskih mlaznica koje prskaju boju ili pigmentiranu tintu na papir u obliku kapljica. Kontrola mlaznice vrši se putem softwarea za Vaš printer. Kada Vam tinta ponestane, možete ju napuniti ili ju možete izbaciti i kupiti novu (originalnu za Vaš model printera ili zamjensku).Spremnici s tonerom koriste se laserskom tehnologijom za taljenje praška tonera na stranici kako bi se stvorila slika. Prašak tonera je rafinirana plastika koja se koristi za ispis. U printeru, laser proizvodi elektrostatički predložak željenih slika na rotirajućem metalnom bubnju koji sadrži električni naboj.

Zaključak!

Glavna razlika između tinte i tonera je u vrsti materijala i mehanizmu koji se koristi za ispis. Spremnici s tintom sadrže tekuću tintu dok spremnici s tonerom sadrže toner prah. Točna formula svakog proizvođača tinte ili tonera nije u potpunosti poznata zbog čega svaki proizvođač specifičnog printera nudi i adekvatnu, originalnu tintu odnosno toner za korištenje u svrhu ispisa.

toneri Virovitica tinta Virovitica

toneri Virovitica tinta Virovitica

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio