Top_meni

TINTE

Prikazujemo 1–12 od 530 rezultata

TINTE za pisače originalni i zamjenski

Novu tintu prije ili poslije ćete sigurno zatrebati kako bi nastavili ne ometano raditi, odnosno printati ili fotokopirati. Tintni spremnici se koriste za pisače s inkjet tehnologijom i uglavnom su namijenjene za korisnike koji često ispisuju fotografije i manje količine teksta i dokumenata. Na raspolaganju Vam je široka paleta originalnih i zamjenskih tinti vodećih svjetskih proizvođača kao što su HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother i drugih. Spremnici s tintom izrađeni su pojedinačno i specifično za svaki model pisača. Stvorite zapis svojih misli i ideja! Ako niste sigurni koja tinta odgovara Vašem printeru pronađite ju uz pomoć naše tražilice!

Originalne ili zamjenske koje vrste postoje?

U našoj ponudi tonera tinti za pisače možete pronaći jedno i drugo. Originalni proizvodi vodećih svjetskih brandova poput HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark i mnogi drugi. Nudimo Vam također najkvalitetnija provjerena zamjenska rješenja tinti za printere. Zamjenski potrošni materijal za Vaše ispisne uređaje, cijene i specifikacije potražite pomoći naše tražilice!

Kako kupiti?

Znate li koji ispisni uložak koristi Vaš pisač? Pomoću naše tražilice jednostavnim upisom branda i modela pisača saznajte koja je tinta odgovarajuća za Vaš pisač. Kupujte iz udobnosti svoga doma i pritom uštedite. Brza dostava. 100% kvaliteta. Istraži veliku ponudu i odlične cijene u Prima refil web shop-u. Pronađi sve što ti treba!

Tinte na bazi boja i tinte na bazi pigmenta ..

Tinte na bazi boja najčešće su korištene tinte za printere. Daleko su ekonomičnije od tinti na bazi pigmenta i imaju veću sposobnost kada je u pitanju ispis živih boja fotografija. Kod pigmentne tinte ispis je jasniji, a suši se mnogo brže od tinte na bazi boja. Zahvaljujući mogućnosti produkcije kvalitetnih ispisa, više se cijeni od tinte na bazi boje. Otporna je na vodu i na UV zrake. Postoje crne tinte i tinte u boji cijan, magenta, žuta koje se međusobno miješaju u različitim omjerima kako bi nastale sve boje prilikom ispisa.

Prednost i nedostaci tinti …

Prednosti su: cjenovno su jeftine, spremnici se lako mijenjaju. Nedostaci su: mali broj ispisnih stranica, lako se zasuše.

toneri virovitica tinta virovitica

toneri virovitica tinta virovitica

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio