Top_meni

Vreće za smeće

Prikazujemo 1–12 od 17 rezultata

Vreće za smeće 30l 120l 150l – velike i male

Vreće za smeće pomažu Vam u odvajanju zaostalog otpada. Možete pronaći različite vrećice za smeće različite namjene te različitih kapaciteta. Odlaganje otpada nikada nije bilo lakše uz čvrste vreće za odpad. Odlaganjem otpada na odgovarajuća mjesta smanjujete mogućnost zagađenja okoliša i pridonosite zdravlju zajednice, vreće za otpatke osiguravaju da otpad uvijek bude skladišten. Koristite ove praktične vrećice u Vašem kućanstvu ili uredu, te na pravilan i siguran način izvršite odlaganje i otpremanje otpada. Bilo da želite odvojiti plastiku, organski otpad, staklo, ili papir, to sada možete učiniti uz pomoć praktičnih vreća za otpad raznih dimenzija i različitog volumena. Vreće za smeće primjenjuju se za odlaganje otpada u kupaonicu, kuhinji, poslovnom prostoru.

Crne vreće za otpad karakterizira visoka čvrstoća i kvaliteta izrade. Vrećice za smeće dolaze u praktičnom paketu od 10 vrećica složenih (nisu u roli) kapaciteta 30, 110, 150 litara i nije ih potrebno međusobno odvajati trganjem. Vreće za smeće raznih dimenzija koriste u kućanstvu, ugostiteljstvu ili industriji. Vrećice za otpatke male imaju ravno dno i dobro prijanjaju u dno koša ili kante. Velike vreće za smeće 120l i 150 l također imaju ravno dno i koriste se za odlaganje i otpremanje većih kolićina otpada. Opremite Vaše urede i kućanstvo čvrstim i kvalitetnim vrećama za smeće. Čist i uredan ured započinje uklanjanjem nereda i smeća, nepotrebnih komadića papira i sl. Zaštitite svoju kantu za otpadke u kuhinji malim vrećicama za smeće. Uspješno se riješite otpada i neugodnih mirisa. Vrećice za otpad su trajnije i jače od običnih vrećica.

Vrste vrećica za otpad -materijal izrade

Vreće za otpad su izrađene od kvalitetnog čvrstog LD materijala čime je osigurana dugotrajnost i čvrstoća. Vrećice za otpad mogu biti od LD i HD materijala.
• HDPE -Polietilen visoke gustoće (HDPE) ili polietilen visoke gustoće (PEHD ) je polietilenski termoplast koji je načinjen od nafte. Ponekad se naziva “alkatin” ili “polietilen” kada se koristi za cijevi. S visokim omjerom čvrstoće i gustoće, HDPE se koristi za proizvodnju plastičnih boca, cijevi otpornih na koroziju, geomembrane i plastičnu drvenu građu. HDPE se obično reciklira i ima broj “2” kao identifikacijski kod smole.
• LDPE -Polietilen niske gustoće ( LDPE ) je termoplastični iz monomera Etilen. To je bio prvi stupanj polietilena , proizveden 1933 od strane Imperial Chemical Industries (ICI) primjenom postupka visokog tlaka putem polimerizacije slobodnih radikala. Njegova proizvodnja danas koristi istu metodu. EPA procjenjuje da je recikliran 5,7% LDPE (recikliranje broj 4). Bez konkurencije od suvremenih polimera, LDPE je i dalje važan plastični stupanj.

Vrećice za odpad – posebne namjene

Za ured i WC preporučujemo posebne vrećice za smeće koje savršeno odgovaraju za kante za kozmetiku kapacitet 30 litara. Za uklanjanje veće količine otpada iz kuće ili vrta idealne su vrećice za teški otpad. Vreće za otpatke su posebno otporne na kidanje i stabilne, tako da velike i glomazne predmete također možete lako staviti u vreću. Vreće za teški otpad dostupne su u verzijama od 110 i 150l.
U online shop-u možete pronaći vreće za smeće 30 litara, Vreće za smeće 120 litara, vreće za smeće 150 litara.

Zaključak

Vreće za smeće dostupne su u različitim verzijama i veličinama. Svima im je zajedničko da kantu za smeće održavaju čistom i da su otporne na kidanje. Vreće za smeće olakšavaju odvajanje otpada i doprinose čistoći doma, ureda ili vrta. Najčešće označavanje vreća za smeće bojom u skladu sa njihovom namjenom: Crna -za univerzalnu namjenu, Plava – za papir, Žuta – za plastiku i sl. Vreće za smeće dostupne su u različitim verzijama i veličinama. Svima im je zajedničko da kantu za smeće održavaju čistom i da su otporne na kidanje. Vreće za smeće olakšavaju odvajanje otpada i doprinose čistom domu. Najpopularnije vreće za smeće su standardizirane vreće za kućanstvo. Dostupne su u veličinama od 30 do 150 litara.
Ako cijenite ekološku prihvatljivost, upotrijebite organske vreće za otpad izrađene od reciklirane plastike. Vreće za odvajanje velike količine otpada stabilne su i mogu primiti do 150 litara otpada. Težina koju mogu podnijeti je do 30 kilograma. Najpopularnije vreće za smeće su standardizirane vreće za kućanstvo.

© Copyright; Prima Refil Web Studio