Top_meni

Akcija!

Toaletni papir listići za ugostiteljstvo listići složivi Violeta 30 kom/pak

(7 recenzije korisnika)

124,99 kn (16,59 €) sa PDV

Dvoslojni toaletni papir u listićima 30/1 za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu bijeli dvoslojni listići složivi V-preklop bijele boje papirnati Wc Toaletni listići za dispenzer toalet papira složivi listići V-preklop dvoslojni bijeli.
Papir toaletni u listovima Violeta HIGI PRO 30 kom u paketu.
Cijena je za: 1 paket (kutiju) od 6000 listića.

SKU: 40147 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Toaletni papir listići za ugostiteljstvo dvoslojni listići složivi 30/1

Dvoslojni toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo listići složivi 30 kom/pak. Toaletni papirni listići složivi Violeta Professional visoko kvalitetan dvoslojni toaletni papir iz čiste celuloze dizajniran tako da se brzo i lako rastapa u dodiru sa vodom. Papir toaletni listići čisto su bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni i biorazgradivi. Toaletni papir u listićima 30×200/1 10,50 cm x 21 cm koriste se u toaletnim prostorijama za držače papira Violeta, a odgovaraju i za sve ostale dispenzere za toaletni papir poput: Tardi, Kimberly i sl. Papir toaletni u listićima za ugostiteljstvo potrebni su prilikom svake upotrebe toaleta u poslovnim i ugostiteljskim objektima na javnim mjestima. Boja i konzistencija papira prilagođena profesionalnoj uporabi.

Papir wc u listićima isporučuje se u “V” složenim listovima za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu. Djeluje blago i antialergijski neutralan miris. Pravilno doziranje i korištenje sa pripadajućim zidni držačima papira u listićima. Papir u listićima dizajniran je tako da se rastapa u dodiru sa vodom.

Tehnička specifikacija:

Toaletni papir u listićima 2-sloja, složivi
Klasa: A
Težina: 156 gr.
Dimenzija toaletnih listića: 11x21cm, (V preklop 10,5×10,5 cm(.

Sadržaj paketa:

30 kom x 200 listića =6000 listića u kutiji.
Cijena je za: 1 paket (kutiju) od 6000 listića.
Odgovara za: Držač .

.Toaletni papir u listićima 30×200/1, 10,50 cm x 21 cm. wc papir za nautički Wc Violeta toalet papir Veleprodaja toaletnog papira. TOILETTEPAPIER Toaletni papir u listićima Wc papir za ugostiteljstvo. Papirna konfekcija za ugostiteljstvo za ugostiteljstvo Toalet papir akcija cijena. Odabir kvalitetnog toaletnog papira nije važan samo za Vaše zdravlje, već ima utjecaj i na okoliš. Brinite o svome zdravlju i opskrbite se toaletnim papirima i držačima brandova Violeta Paloma Zewa Kimberly Clark i drugih. household paper product. Proizvodnja wc papira Toalet papir za firme. Za Vas smo odabrali najkvalitetnije a ujedno i najpovoljnije proizvode poznatog svjetskih proizvođača. Pouzdana kvaliteta i niske cijene akcija Prima Refil!. Složivi toaletni papir potrosni materijal za ugostiteljstvo Wc papir veleprodaja toaletnog papira u listicima violeta nagradna igra Celtex Toaletni Složivi Listići. Higi toalet papir u listićima MEKANI toaletni papir u listićima TOALETNI LISTIĆI 2-SL BIJELI 30*200

Dodatne informacije

Grupa

Toaletni papir

Podgrupa

Brand

Tip
Klasa
Boja

7 recenzija za Toaletni papir listići za ugostiteljstvo listići složivi Violeta 30 kom/pak

 1. Damir

  1 klasa +5

 2. Damir

  super

 3. Damir

  odičan

 4. Damir

  5+

 5. Damir

  -5

 6. korni

  Super brza dostava !

 7. Matko

  Super cijena i dostava

Napiši recenziju

© Copyright; Prima Refil Web Studio