Top_meni

DOSTAVA

3d_dilivery_people

DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE JE BESPLATNA

Dostava za svu naručenu robu ukoliko se radi o vrijednosti narudžbe 44,00 eura i više za područje RH je BESPLATNA (na naš trošak), te kupac plaća samo iznos narudžbe.

Dostava za područje Virovitice + okolica do 40 km je BESPLATNA bez obzira na iznos naručene robe. (zona 40km =npr. Slatina, Orahovica, Grubišno Polje, Zdenci, Pitomača, Kloštar Podravski, Đurđevac itd.)

Dostava za naručenu robu ukoliko se radi o narudžbi manjoj od 44,00 eura za područje RH se naplaćuje u paušalnom iznosu od 4,00 eura (sa PDV), a ukoliko se radi o robi lakšoj od 5 kg cijena dostave može biti i manja.

Dostava za sva ostala područja u RH obavlja se putem kurirskih službi koje obavljaju usluge transporta (HP expres, GLS, DPD). 

Rok isporuke

Vrijeme dostave: naručenI proizvodI dostavitavljaju se u roku od 2 do 3 radna dana zaprimljene narudžbe, tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave.

Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila; za otočnu dostavu u pravilu vrijedi sporija dostava dok za velike kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati ili zajamčiti. Ako naručenih proizvoda trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte.

U tijeku dostave primiti ćete SMS i e-mail od Dostavne službe sa informacijama i vremenu isporuke paketa. Ukoliko ne budete na adresi za vrijeme dostave, paket je moguće preusmjeriti.

Trudimo se Vaše pakete što je prije moguće spakirati i poslati na Vašu adresu!

Ostali Uvjeti Dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja – dostave proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Dostavtavljać će sačiniti zapisnik, a mi ćemo na naš trošak poslat drugi proizvod. Kupac treba odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu, te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona i dogovoriti se sa kupcem o sljedećim koracima. Ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio