Top_meni

DOSTAVA

3d_dilivery_people

DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE JE BESPLATNA

Najniža vrijednost narudžbe za besplatna dostava je 44,00 eura (uz ograničenje težine paketa do 40kg). Dostava za područje Virovitice + okolica do 40 km je BESPLATNA. (zona 40km =npr. Slatina, Orahovica, Grubišno Polje, Zdenci, Pitomača, Kloštar Podravski, Đurđevac itd.). Najniža vrijednost narudžbe za besplatnu dostavu na širem području Virovitice + okolica do 40km je 15,00 eura. Dostava za sva ostala područja RH obavlja se putem kurirskih službi koje obavljaju usluge transporta (HP expres, GLS, DPD). Za naručenu robu dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 4,00 eura (sa uključenim PDV-om) ukoliko se radi o narudžbi manjoj od 44,00 eura. (Cijena dostave može biti i manja ukoliko se radi o robi lakšoj od 2 kg). Ukoliko se radi o iznosu narudžbe 44,00 eura i većoj dostava za područje RH je BESPLATNA (na naš trošak), te kupac plaća samo iznos narudžbe.

Rok isporuke

Vrijeme dostave za naručene proizvode ćemo dostaviti najkasnije u roku 2 radna dana (obično 2-3 dana) ukupno 2-3 radna dana od zaprimljene narudžbe, tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave.

Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila; za otočnu dostavu u pravilu vrijedi sporija dostava dok za velike kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati ili zajamčiti. Ako naručenih proizvoda trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte.

U tijeku dostave primiti ćete SMS i e-mail od Dostavne službe sa informacijama i vremenu isporuke paketa. Ukoliko ne budete na adresi za vrijeme dostave, paket je moguće preusmjeriti.

Trudimo se Vaše pakete što je prije moguće spakirati i poslati na Vašu adresu!

Ostali Uvjeti Dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja – dostave proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Dostavtavljać će sačiniti zapisnik, a mi ćemo na naš trošak poslat drugi proizvod. Kupac treba odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu, te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona i dogovoriti se sa kupcem o sljedećim koracima. Ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio