Top_meni

DOSTAVA

3d_dilivery_people

DOSTAVA

DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE JE BESPLATNA!!!
Najniža vrijednost narudžbe za besplatna dostava je 299,99 kn (uz ograničenje težine paketa do 40kg).

Dostava za područje Virovitice + okolica do 40 km je BESPLATNA. (zona 40km =npr. Slatina, Orahovica, Grubišno Polje, Zdenci, Pitomača, Kloštar Podravski, Đurđevac itd.), najniža vrijednost narudžbe za besplatnu dostavu na širem području Virovitice + okolica do 40km je 100.00 kn (sto kuna).

Dostava za sva ostala područja RH obavlja se putem kurirskih službi koje obavljaju usluge transporta (GLS ili DPD). Za naručenu robu dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 40,00 kn (sa uključenim PDV-om) ukoliko se radi o narudžbi manjoj od 299,99 kn. Ukoliko se radi o iznosu narudžbe 299,99 kn i većoj dostava za područje RH je BESPLATNA (na naš trošak), te kupac plaća samo iznos narudžbe.

Rok isporuke

Naručene proizvode ćemo dostaviti najkasnije u roku 2 radna dana (obično 2-3 dana) nakon primljene narudžbe u koliko je narudžba potvrđena. Ako naručenih proizvoda trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte.

Ostali Uvjeti Dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja – dostave proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Kupac treba odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona. Ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

© Copyright; Prima Refil Web Studio