Top_meni

BESPLATNA dostava

3d_dilivery_people

DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE JE BESPLATNA.

Najniža vrijednost narudžbe za besplatnu dostavu je 400.00 Kn. (uz ograničenje težine paketa do 30kg)

Dostava za šire područje grada Virovitice jeBESPLATNA, a najniža vrijednost narudžbe za besplatnu dostavu na širem području grada Virovitice je 70.00 kn.

Dostava za sva ostala područja RH obavlja se putem kurirskih službi koje obavljaju usluge transporta
Prima Refil ima ugovorenu dostavu sa dostavnim službama CityEX i GLS.
Za naručenu robu dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 35,00 kn ukoliko se radi o narudžbi do: 400,00 kn.
Ukoliko se radi o iznosu narudžbe iznad 400,00 kn dostava za područje RH je BESPLATNA (na naš trošak), te kupac plaća samo iznos narudžbe.
Nakon što je paket preuzet od strane kurirske službe kupac će biti obaviješten na e-mail. U e-mailu će biti naveden “Kod paketa” te status istog možete provjeriti na stranici kurirske službe: CityEX i GLS.
Status Vašeg paketa možete provjeriti na poslovnom broju telefona: CityEX062 303 333 ili na info@cityex.hr  ; GLS.  01 2042 672 ili na cs@gls-croatia.com  

Rok isporuke

Naručene proizvode ćemo dostaviti najkasnije u roku 2 radna dana (obično 2-3 dana) nakon primljene narudžbe u koliko je narudžba potvrđena. Ako naručenih proizvoda trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte

Ostali Uvjeti Dostave

– Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
– Kupac je dužan prilikom preuzimanja – dostave proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
– Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
– Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona, a ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

Powered by WordPress © Copyright; Prima Refil Web Studio