Top_meni

DOSTAVA

3d_dilivery_peopleDOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE JE BESPLATNA.

Najniža vrijednost narudžbe za besplatna dostava je 299,00kn (uz ograničenje težine paketa do 30kg)

Dostava za područje Virovitice + okolica do 40 km je BESPLATNA (zona 40km =npr. Slatina, Orahovica, Grubišno Polje, Zdenci, Pitomača, Kloštar Podravski, Đurđevac itd.), a najniža vrijednost narudžbe za besplatnu dostavu na širem području Virovitice + okolica do 40km je 1000.00 kn. 

Dostavu za sva ostala područja RH obavlja se putem kurirskih službi koje obavljaju usluge transporta. 
Za naručenu robu dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 35,00kn+PDV ukoliko se radi o narudžbi manjoj od 299,00 kn.
Ukoliko se radi o iznosu narudžbe 299,00kn i većoj dostava za područje RH je BESPLATNA (na naš trošak), te kupac plaća samo iznos narudžbe.

Rok isporuke

Naručene proizvode ćemo dostaviti najkasnije u roku 2 radna dana (obično 2-3 dana) nakon primljene narudžbe u koliko je narudžba potvrđena. Ako naručenih proizvoda trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte.

Ostali Uvjeti Dostave

– Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
– Kupac je dužan prilikom preuzimanja – dostave proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
– Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
– Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona, a ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

 
 

© Copyright; Prima Refil Web Studio