Top_meni

Registratori

Prikazujemo 1–12 od 30 rezultata

Registratori – razvrstavanje i arhiviranje dokumenata!

Arhiviranje i odlaganje dio su Vašeg svakodnevnog posla? Ako je, onda znate od kolike pomoći u organizaciji mogu biti registratori. Pogledajte kakve vrste registratora imamo u ponudi, izaberite vrstu koja Vam odgovara. U ponudi su registri za ured, arhiva dokumenata, dimenzije A4, A5 i druge, samostojeći registratori, s kutijom i u bojama. Usporedi cijene uredske opreme!. Osigurajte učinkovitu organizaciju dokumenata za razvrstavanje i arhiviranje dokumenata i papira. Pomoću registratora dovodi se red u prikupljena dokumentacija. Nepogrešivi su kad je potrebno veću količinu dokumenata spremiti, strukturirati i sortirati. Pored toga, registratori su vrlo praktični i jednostavni za upotrebu, tako da se spremljeni dokumenti mogu brzo pronaći.

Za cjelokupno rješenje arhiviranja dokumentacije postoje registratori različitih dimenzija, materijala i oblika za efikasnu pohranu dokumenata. Dimenzija registratora ovisi od količine dokumenata. Registratori mogu biti široki registrator ili uski registrator. Postoji i širok izbor pribora za registratore koji još dodatno pomaže kod kvalitetnog sortiranja i arhiviranja dokumentacije. Ako se arhiviraju osjetljivi dokumenti je najbolje odlučiti se za registratore s kutijom jer su tako bolje zaštićeni od prašine i ostalih vanjskih utjecaja.

Možete izabrati između registratora u kutiji te samostojećih registratora. Većina ih ima rupu na poleđini koja omogućava lakše izvlačenje. Pojedini registratori su opremljeni klasičnom etiketom, dok drugi imaju prozirni džep za etikete koje po potrebi možete mijenjati, posebno ako često mijenjate sadržaj registratora.

Registrator sa kutijom …

Registratore u kutiji najčešće nalazimo u formatima A4 ili A5 sa sistemom za otvaranje 60 mm ili 80 mm, neki su dodatno zaštićeni folijom koja štiti od vlage. Raznolike boje omogućit će Vam brzo raspoznavanje registratora. Registratori sa kutijom štiti dokumentaciju od vanjskih utjecaja, vlage i prašine, pogodan za sve tipove dokumenata.

Registratori sa kutijom spadaju među najkvalitetnije. Imaju mehanizam za zaključavanje dokumenata, materijal od kojeg su napravljeni kartonska ljepenka. Registratori sa kutijom mogu biti široki ili uski registratori.

– Široki sa kutijom registrator dolazi u formatima A4 ili A5, širine 80 mm. Na poleđini registratora sa kutijom je naljepnica, na koju se može pisati. Vrlo lijepo izgledaju kompleti registratora i kutija u istim bojama, a estetski su i svi drugi, gdje se boje registratora i kutija razlikuju. Široki registrator sa kutijom je debljine 80 mm i u njemu ima prostora za 500 uložnih listova.

– Uski sa kutijom registrator dolazi u formatima A4, širine 60 mm. Vrlo efikasno štiti dokumente svih vrsta i pogodan je za razvrstavanje manje količine dokumenata. Uski registrator je debljine 60 mm, veličine A4 i u njega može se staviti do najviše 500 listova. Registrator sa kutijom izrađen je od kartona ili kartonske ljepenke, ekološki vrlo prihvatljiv. Svi imaju na poleđini etikete, tako da se može na vidnome mjestu zapisati oznaka i klasifikacija arhiviranih dokumenata. Uski registrator s kutijom zbog svojih kvaliteta ima mjesto u svakom uredu ili kancelariji.

Samostojeći registrator …

Registratore bez kutije formata A4 odlikuje znatno manje zauzimanje prostora u širinu za razliku od registratora sa kutijom. Samostojeći registri praktični su kad nema mnogo slobodnog prostora za arhiviranje. Jednostavni su za upotrebu i vrlo pogodni za arhiviranje dokumentacije. Samostojeći registrator dostupni u boji po izboru. Registrator u boji dat će prostoru estetski izgled a mogu poslužiti i kao oznaka za različite kategorije dokumenata.

Samostojeći registratori odlične su izrade i ispunjavaju sve zahtjeve po kvalitetnom arhiviranju. Izbora boja samostojećih registratora vrlo je široka – zelena, žute, crvena, plava, crna, krem, narančasta itd. Samostojeći registratori mogu biti ili široki ili uski.

– Široki samostojeći registrator A4 ima dimenziju 70 mm, može pohraniti do 500 listova, na leđima okrugli otvor u sredini za lakše izvlačenje sa police. Postoje u različitim bojama i materijalima. Materijal za široke registratore je plastificirani karton, karton ili kartonska ljepenka, a i reciklirani karton. Izbor boja je vrlo širok, a postoje i registratori šarenih boja. Šareni registratori imaju na koricama mramorni uzorak ili zanimljive fotografije Zemlje iz svemira i velikih gradova.

– Uski samostojeći registrator A4 ima dimenziju 40 mm. Izuzetak je samostojeći registrator s mramornim uzorkom, koji je širok 50 mm. Izrađeni su od kvalitetnog materijala koji ostaje duže vrijeme upotrebljiv estetski ugodnog izgleda. Materijal od kojeg je napravljen uski samostojeći registrator je plastificirani karton, tvrda ljepenka ili tvrda ljepenka s PVC navlakom, a donji rub je zaštićen s metalnom letvicom. Ima praktičan džepić na poleđini u kojeg se može stavljati oznake ili papiriće sa zapisima.

xxxx

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio