Top_meni

Fotokopirni papir

Prikazujemo 1–24 od 81 rezultata

Fotokopirni papir A4 A3 A5

Fotokopirni papiri A4 A3 A5 formati, IQ Premium Mondi Master Deluxe Navigator brandovi dostupni su u raznim formatima i debljinama papira od 80 gr-120 gr. Možete ih odabrati ovisno o željenom režimu rada i vrsti uređaja bilo da koristite fotokopirne strojeve laserske printere inkjet tintne pisače ili strojeve za digitalni tisak. Pronađite i naručite svoj odgovarajući fotokopirni papir standardne ili premium kvalitete za jednostrani i obostrani ispis u standardnoj ili visokoj bijeloj boji. Za one kreativne tu su papiri u bojama pastel intenziv trend neon i dr.

Pripremate li dokumente iz administracije računovodstva ili za potrebe arhiviranja i prezentacije uz fotokopirne papire iz naše ponude svaki pisani trag i ispis biti će na visokoj razini i po povoljnoj cijeni. Uz vrhunski fotokopirni papir printanje i fotokopiranje dokumenata nikada nije bilo kvalitetnije i jednostavnije.! Danas u poslovnom svijetu zahtijeva se grafički stilski uvjerljiv, uredan i vrhunski izgled ispisanih dokumenata. Da bi se to postiglo, morate se moći osloniti na svoj fotokopirni papir. U našoj ponudi pronađite i naručite fotokopirne papire prikladne za sve Vaše dnevne uredske potrebe ispisa i kopiranja dokumenata.

Papir fotokopirni …

Papir je plošni proizvod dobiven iz vodene suspenzije biljnih vlakana na stroju s finim sitom, koje omogućuje njihovo prepletanje i oblikovanje u vrlo tanak list. Kao vrlo pogodna podloga za pisanje, zauzima važno mjesto u povijesti pismenosti čovječanstva. Papir je materijal koji se osim za pisanje upotrebljava i za crtanje, tisak, pakiranje, i tako dalje. Proizvodi se uglavnom od drveta ili celuloze.

♦ Tečaj: 1€ = 7,53450 kn © Copyright; Prima Refil Web Studio