Top_meni

Akcija!

Dvoslojni toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo listići složivi Violeta 30 kom/pak

89,00 kn

Dvoslojni toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu bijeli dvoslojni listići složivi V-preklop bijele boje papirnati Wc Toaletni listići za dispenzer toalet papira složivi listići V-preklop dvoslojni bijeli.
Papir toaletni u listovima Violeta HIGI PRO 30 kom u paketu
Cijena je za 1 paket (kutiju) od 6000 listića.

Opis

Dvoslojni toaletni papir u listićima za ugostiteljstvo listići složivi 30 kom/pak Toaletni papirni listići složivi Violeta Professional visoko kvalitetan dvoslojni toaletni papir iz čiste celuloze dizajniran tako da se rastapa u dodiru s vodom. Papir toaletni listići čisto su bijele boje, ekstra mekani, zdravstveno ispravni i biorazgradivi. TOALETNI LISTIĆI koriste se u toaletnim prostorijama za držače papira Violeta, a odgovaraju i za sve ostale dispenzere za toaletni papir poput: Tardi, Kimberly i sl. Papir toaletni u listićima za ugostiteljstvo potrebni su prilikom svake upotrebe toaleta u poslovnim i ugostiteljskim objektima na javnim mjestima. Boja i konzistencija papira prilagođena profesionalnoj uporabi. Papir wc u listićima isporučuje se u “V” složivim listovima za ugostiteljstvo i korporativnu namjenu. Djeluje blago i anti-alergijski neutralan miris. Pravilno doziranje i korištenje sa pripadajućim zidni držačima papira u listićima. Papir u listićima dizajniran je tako da se rastapa u dodiru s vodom.
Klasa: A Težina: 156gr.
Dimenzija toaletnih listića: 10,5x21cm, V preklop 10,5×10,5 cm.
Sadržaj paketa: 30 kom x 200 listića =6000 listića.
Cijena je za 1 paket (kutiju) od 6000 listića.
Odgovara za: Držač

wc papir za nautički Wc Violeta toaletni papir Veleprodaja toaletnog papira. Toaletni papir u listićima Wc papir za ugostiteljstvo. Papirna konfekcija za ugostiteljstvo za ugostiteljstvo Toaletni papir akcija cijena. Odabir kvalitetnog toaletnog papira nije važan samo za Vaše zdravlje, već ima utjecaj i na okoliš. Brinite o svome zdravlju i opskrbite se toaletnim papirima i držačima brandova Violeta Paloma Zewa Kimberly Clark i drugih. household paper product. Proizvodnja wc papira Toalet papir za firme. Za Vas smo odabrali najkvalitetnije a ujedno i najpovoljnije proizvode poznatog svjetskih proizvođača. Pouzdana kvaliteta i niske cijene akcija Prima Refil!.

Dodatne informacije

grupa

Toaletni papir u listićima

Marka

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

© Copyright; Prima Refil Web Studio